Mali grad

Obvestilo o popolni zapori javne poti v naselju Županje Njive

02.03.2015

 

Občina Kamnik obvešča občanke in občane, da bo od torka, 3. marca 2015, do konca meseca marca izvedena popolna zapora JP 660474 Županje Njive – Hafner tudi po končanem delavniku. Obvoz bo potekal preko kolovozne poti, tako kot je bilo do sedaj med delavnikom.

Izvajalec mora zaradi velike globine izkopa in sipkega materiala dela izvajati z varovanjem gradbene jame, kar posledično privede do večjih količin izkopov. Pri vzpostavljanju nočnega režima prevoznosti ceste zato izgubi dnevno 40 odstotkov delovnega časa (zasip in ponoven odkop naslednji dan).

Zaradi zgoraj navedenih razlogov in v želji po čim hitrejši izgradnji od ponedeljka do sobote velja 24-urna popolna zapora. Obvoz bo urejen v skladu s prometno zaporo. V nedeljo in med prazniki bo cesta normalno prevozna.

Prosimo vas, da upoštevate prometno signalizacijo. Občankam in občanom ob trasi izgradnje ter ob predvidenih obvozih se iskreno zahvaljujemo za razumevanje in potrpežljivost v času trajanja izgradnje oziroma obvozov.

Zapore vseh javnih površin zaradi izgradnje kanalizacijske in vodovodne infrastrukture so objavljene tudi v rubriki OBVESTILA.


<< Nazaj | Novice