Mali grad

Obvestilo o popolni zapori ceste v Županjih Njivah

09.06.2015

 

Obvestilo o popolni zapori ceste v naselju Županje Njive jutri, 10. junija 2015, od 9. do 12. ure

Občina Kamnik obvešča občanke in občane, da bo Gorenjska gradbena družba d. d. jutri, 10. junija 2015, v naselju Županje Njive izvedela prekop preko lokalne ceste LC 160081 pri kapelici. Zaradi izvedbe prekopa bo v času med 9. in 12. uro izvedena popolna zapora lokalne ceste. V tem času obvoza ne bo.

V primeru nujnih potreb po dostopu intervencijskih vozil lahko pokličete vodjo gradbišča Jurija Rutarja na telefon: 051/391-948 ali vzdrževalca lokalnih cest Komunalno podjetje Kamnik, d.d. na telefon: 031/625-524.

Izvedba prekopa je potrebna zaradi začetka del na kanalizaciji od kapelice do Županjih Njive, kjer poteka obvoz. Po končanju tega dela bo kanalizacija, ki je bila zgrajena lani v Županjih Njivah, povezana z ostalo kanalizacijo.

Občanom in občankam se zahvaljujemo za razumevanje.

Obvestilo o popolni zapori ceste v Županjih Njivah

Gorenjska gradbena družba končuje z deli v naselju Županje Njive nad Calcitom (območje vezano na obvoz), zato bo v torek, 9. junija 2015, začela z izgradnjo kanalizacije na kanalu G13 na območju Županjih Njiv od trenutnega obvoza do kapelice.

Obvoz bo urejen preko kolovozne poti v skladu s sliko. Ob nedeljah bo možen dostop preko gradbišča. Izgradnja bo potekala predvidoma 1 mesec.

Prosimo, da upoštevate prometno signalizacijo. Občankam in občanom ob trasi izgradnje ter ob predvidenih obvozih se iskreno zahvaljujemo za razumevanje in potrpežljivost v času trajanja izgradnje oziroma obvozov.

Zapore vseh javnih površin zaradi izgradnje kanalizacijske in vodovodne infrastrukture so objavljene tudi v rubriki OBVESTILA.


<< Nazaj | Novice