Mali grad

Obvestilo o popolni zapori ceste v Bistričici in Zagorici pri Kamniku

10.07.2015

 

Obvestilo o popolni zapori ceste v Bistričici in Zagorici pri Kamniku, 10. julij 2015

Danes, 10. julija 2015, poteka asfaltiranje obrabnozaporne plasti na odseku med mostovoma v naselju Bistričica.

Zaradi izvajanja del je v času med 8. in 18. uro izvedena popolna zapora lokalne ceste. V tem času je obvoz preko Zakala, Laniš in Tunjiške Mlake. Občanke in občane naprošamo, da po 18. uri po novem asfaltu vozijo umirjeno (brez naglih in sunkovitih zaviranj in speljevanj ter obračanj težjih vozil na mestu).

Asfaltiranje od zgornjega mostu proti Bistričici je predvideno za jutri, 11. julija 2015. Obvoz bo potekal po makadamski poti mimo stanovanjskih objektov (Cimbas, Komatar), tako kot je potekal v času izgradnje kanalizacije.

Asfaltiranje se v prihodnjem tednu nadaljuje v Zagorici pri Kamniku, nato pa se ekipa seli na gradbišča od Komunalnega podjetja Kamnik d. d. v Spodnjih Stranjah.

Prosimo, da upoštevate prometno signalizacijo. Občankam in občanom ob trasi izgradnje ter ob predvidenih obvozih se iskreno zahvaljujemo za razumevanje in potrpežljivost v času trajanja izgradnje oziroma obvozov.

Obvestilo o popolni zapori ceste v Bistričici in Zagorici pri Kamniku, 8. julij 2015

Občina Kamnik obvešča občanke in občane, da je danes, 8. julija 2015, Gorenjska gradbena družba d. d. začela z asfaltiranjem na območju Zagorice pri Kamniku in Bistričice. Dela bodo potekala do vključno sobote, 11. julija 2015.

Območje Zagorice pri Kamniku

Na območju Zagorice pri Kamniku se asfaltira del, na katerem manjka obrabno zaporna plast.

Danes, 8. julija 2015, se asfaltira del stranske ceste nasproti gradbiščnih zabojnikov, v soboto, 11. julija 2015, pa obrabno zaporna plast na delih, kjer le ta manjka (mimo gradbiščnih zabojnikov).

Obvoz je preko državne ceste mimo bistroja Pri Petru. Občanke in občane naprošamo, da z vožnjo po novem asfaltu počakajo da večera ter vozijo umirjeno (brez naglih in sunkovitih zaviranj in speljevanj ter obračanj težjih vozil na mestu).

Območje Bistričice

Na delu Bistričice bo danes, 8. julija 2015, izvedena nosilna plast asfalta na levem pasu med mostovoma, na delu, kjer se je bil v preteklem tednu zamenjal zgornji ustroj. Dela bodo potekala pod polovično zaporo.

V četrtek, 9. julija 2015, bo izvedena obrabno zaporna asfalta plast na delu od zgornjega mostu proti Bistričici. Obvoz bo potekal po makadamski poti mimo stanovanjskih objektov (Cimbas, Komatar), tako kot je potekal v času izgradnje kanalizacije do naslednjega dneva zjutraj.

V petek, 10. julija 2015, pa bo izvedena obrabno zaporna plasti asfalta na delu med mostovoma v naselju Bistričica. Zaradi izvajanja del bo v času med 8. in 18. uro izvedena popolna zapora lokalne ceste. V tem času bo obvoz preko Zakala, Laniš in Tunjiške Mlake. Občanke in občane naprošamo, da po 18. uri vozijo po novem asfaltu umirjeno (brez naglih in sunkovitih zaviranj in speljevanj ter obračanj težjih vozil na mestu).

Prosimo, da upoštevate prometno signalizacijo. Občankam in občanom ob trasi izgradnje ter ob predvidenih obvozih se iskreno zahvaljujemo za razumevanje in potrpežljivost v času trajanja izgradnje oziroma obvozov.

Zapore vseh javnih površin zaradi izgradnje kanalizacijske in vodovodne infrastrukture so objavljene tudi v rubriki OBVESTILA.


<< Nazaj | Novice