Mali grad

Obvestilo o popolni zapori ceste Glavni trg – Medvedova (odsek od pošte do sodišča) in obvozih

07.06.2017

 

Obvestilo o popolni zapori ceste Glavni trg – Medvedova (odsek od pošte do sodišča) in obvozihKot smo poročali že v ponedeljek, 5. junija 2017, bo od ponedeljka, 12. junija 2017, do konca avgusta zaradi rekonstrukcije ceste in izgradnje novega električnega, vodovodnega in kanalizacijskega omrežja na cesti Glavni trg – Medvedova (odsek od pošte do sodišča) veljala popolna zapora.

Od ponedeljka, 12. junija 2017, od 9. ure bo veljala sprememba prometnega režima v središču Kamnika.

Obvozi bodo potekali v dveh smereh, in sicer;

Prav tako bo spremenjen prometni režim na naslednjih cestah:

Usmerjanje prometa bo zagotovljeno na vseh vstopnih točkah v mestno jedro (kamniška obvoznica in Cankarjeva cesta) z velikimi obvestilnimi tablami o popolni zapori ceste ter poteku obvozov. V prvem tednu bodo promet usmerjali tudi redarji in policija, predvsem v času jutranje in popoldanske konice. Podariti je treba, da bo v kritičnih urah prihajalo do zastojev tako na kamniški obvoznici, Cankarjevi cesti in mestnem jedru, saj mnogo udeležencev v prometu opazuje okolico, namesto da bi spremljali razmere na cesti.

Fotografijo zapore si lahko ogledate tudi tukaj.

Občankam in občanom ter voznikom se iskreno zahvaljujemo za razumevanje in potrpežljivost v času trajanja del oziroma obvozov.


<< Nazaj | Novice