Mali grad

Obvestilo o popolni zapori ceste Glavni trg – Medvedova (odsek od pošte do sodišča)

05.06.2017

 

Občina Kamnik občanke in občane obvešča, da bo od ponedeljka, 12. junija 2017, do četrtka, 31. avgusta 2017, zaradi rekonstrukcije ceste in izgradnje novega električnega, vodovodnega in kanalizacijskega omrežja na cesti Glavni trg – Medvedova (odsek od pošte do sodišča) veljala popolna zapora.

Izvajalec mora zaradi velike globine izkopa in sipkega materiala dela izvajati z varovanjem gradbene jame, kar posledično privede do večjih količin izkopov. Pri vzpostavljanju nočnega režima prevoznosti ceste izvajalec izgubi dnevno 40 odstotkov delovnega časa (zasip in ponoven odkop naslednji dan). Zaradi zgoraj navedenih razlogov in v želji po čim hitrejši izgradnji velja 24-urna popolna zapora omenjenega odseka.

Skladno s prometno zaporo bo obvoz zagotovljen po Maistrovi in Tomšičevi ulici.

Prosimo vas, da upoštevate prometno signalizacijo. Občankam in občanom ter voznikom ob trasi izgradnje pa se iskreno zahvaljujemo za razumevanje in potrpežljivost v času trajanja del oziroma obvozov.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na vodji projekta Aleša Škorjanca 01/831 81 06 in Matjaža Sršo 01/831 81 32.

Danes, v ponedeljek, 5. junija 2017, je bila z izbranim izvajalcem del podpisana pogodba in hkrati izveden operativni sestanek z vsemi upravljavci vodov (elektrika, telekomunikacije, vodovod in kanalizacija) ter Zavodom za varstvo kulturne dediščine Republike Slovenije.

Obvestila o spremenjenem prometnem režimu so stanovalke in stanovalci že prejeli, predvidoma v sredo, 7. junija 2017, pa bo Komunalno podjetje Kamnik, d.d. pripravilo elaborat popolne zapore ter obvozov, o čemer boste obveščeni tudi na uradni spletni strani Občine Kamnik.


<< Nazaj | Novice