Mali grad

Obvestilo o obveznem prekuhavanju pitne vode v Zgornjih Stranjah in dezinfekciji na vodovodnem sistemu Kamniška Bistrica-PREKUHAVANJE VODE NI VEČ POTREBNO, PRENEHANJE DEZINFEKCIJE

14.07.2015

 

Komunalno podjetje Kamnik, d.d., obvešča uporabnike pitne vode na vodovodnem sistemu Kamniška Bistrica, ki so napajani iz spodnjega vodohrana Županje Njive, da so danes, torek, 14. julija 2015, prenehali s preventivno dezinfekcijo. Uporabnikom pitne vode na tem območju, se zahvaljujemo za razumevanje. Komunalno podjetje Kamnik d.d. obvešča uporabnike pitne vode v Krajevni skupnosti Kamniška Bistrica, v delu Zgornjih Stranj, da od včeraj, ponedeljka, 13. julija 2015, dalje pitne vode na tem območju ni več potrebno prekuhavati. Voda je primerna za uživanje.

Za razumevanje,  upoštevanje ukrepov in sodelovanje se vam najlepše zahvaljujemo! 

Obvezno prekuhavanje pitne vode v Zgornjih Stranjah

Komunalno podjetje Kamnik d.d. obvešča uporabnike pitne vode v delu Zgornjih Stranj o obveznem prekuhavanju pitne vode. Pitno vodo je potrebno prekuhavati od danes, četrtka, 9. julija 2015, pa vse do preklica. Hkrati smo vzpostavili preventivno kloriranje vode na tem sistemu. Ukrep je nujen zaradi neskladnosti vzorcev pitne vode.

Obvestilo o dezinfekciji na vodovodnem sistemu Kamniška Bistrica

Komunalno podjetje Kamnik d.d. obvešča uporabnike pitne vode na vodovodnem sistemu Kamniška Bistrica, ki so napajani iz spodnjega vodohrana Županje Njive, da bo od danes, četrtka, 9. julija 2015, dalje vzpostavljena preventivna dezinfekcija vode. Ukrep je nujen zaradi neskladnosti vzorcev pitne vode na delu vodovodnega sistema. Ukrep je začasen in se bo izvajal do preklica.

Uporabnikom pitne vode na teh območjih se opravičujemo in jih prosimo za razumevanje.


<< Nazaj | Novice