Mali grad

Obvestilo o moteni oskrbi z vodo na širšem območju Kamnika v torek, 31. avgusta 2021

30.08.2021

 

Obvestilo o moteni oskrbi s pitno vodo na vodovodnem sistemu Iverje (Šmarca)

Komunalno podjetje Kamink občanke in občane obvešča, da bo v torek, 31. avgusta 2021, do 17. ure zaradi okvare na vodovodu motena oskrba s pitno vodo v Šmarci.  

Vsem uporabnikom na tem območju se opravičujemo in jih prosimo za razumevanje.


Obvestilo o moteni oskrbi z vodo na širšem območju Kamnika v torek, 31. avgusta 2021Uporabnike oskrbe s pitno vodo na širšem območju Kamnika obveščamo, da bo v nočnem času s torka, 31. avgusta 2021, na sredo, 1. septembra 2021, med 22. uro zvečer in 6. uro zjutraj motena oskrba s pitno vodo, in sicer zaradi izvedbe obsežnih vzdrževalnih del na javnem vodovodnem omrežju (zamenjava zasuna na Ekslerjevi ulici).

Pri vzpostavitvi ponovnega pretoka vode lahko v sredo dopoldan prihaja do krajših motenj pri oskrbi s pitno vodo, ki pa bodo odpravljene v najkrajšem možnem času. Vse aktualne novice glede oskrbe s pitno vodo oziroma nepredvidenih daljših motenj pri oskrbi s pitno vodo bodo objavljene na spletni strani Komunalnega podjetja Kamnik, d. o. o. (http://www.kpk-kamnik.si/) in na uradni spletni strani Občine Kamnik (https://www.kamnik.si/).  

Vsem uporabnikom na tem območju se opravičujemo in jih prosimo za razumevanje.


<< Nazaj | Novice