Mali grad

Obvestilo dispanzerja za ženske

13.07.2018

 

Obvestilo dispanzerja za ženskeZaradi prenehanja koncesijske pogodbe Helene Istenič Pikl, dr. med. spec. ginek. in porod., so nas iz Zdravstvenega doma dr. Julija Polca Kamnik obvestili, da bo opredeljevanje pacientk pri Maji Merkun, dr. med., spec. ginek. in porod., zaradi nemotenega dela ginekološke ambulante potekalo izven rednega delovnika, in sicer:

Opredeljevanje bo potekalo v predavalnici Magnolija v 2. nadstropju Zdravstvenega doma dr. Julija Polca Kamnik. Ob podpisu boste potrebovali kartico zdravstvenega zavarovanja. V kolikor ste se odločili kartoteko prenesti k drugemu ginekologu, vas prosijo, da pridete podpisati obrazec o posredovanju dokumentacije, prav tako v zgoraj navedenem času. Potrebovali bodo tudi ime in priimek ter točen naslov novega ginekologa.

Hkrati vas obveščajo, da se bodo ure za podpis opredelitve in posredovanje dokumentacije zaradi dopustov spreminjale. O vseh spremembah pa boste obveščeni na uradni spletni strani Zdravstvenega doma dr. Julija Polca Kamnik, in sicer tukaj.

Zaradi velikega števila pacientk, vas prosijo za strpnost in potrpežljivost.

Vir: Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik


<< Nazaj | Novice