Mali grad

Obvestila o delovanju nekaterih javnih zavodov in drugih ustanov

21.10.2020

 

Spoštovani, objavljamo obvestila, ki so nam jih posredovali nekateri javni zavodi in druge ustanove.

Spletno mesto se dnevno osvežuje.

Mestne lekarne

Lekarna v kamniškem zdravstvenem domu je odprta

Iz Mestnih lekarn obveščajo, da lekarna v Zdravstvenem domu Kamnik posluje normalno, in sicer v odpiralnem času od 7.30 do 19.30, razen sobote, ko je zaprta. Dostop do lekarne je možen tako z zgornje strani stavbe kot preko zdravstvenega doma, če ste že v njem.

Dostop do lekarne je možen z zgornje strani stavbe zdravstvenega doma, kjer bomo v bodoče poskusili zagotoviti tudi kakšno parkirno mesto, rezervirano za obiskovalce lekarne. Če ste že v zdravstvenem domu, lahko do lekarne dostopate tudi skozi te prostore. Lekarna se nahaja v najvišjem nadstropju, in sicer na koncu hodnika na desni strani. Glede na trenutne razmere lahko, v kolikor je potrebno, na primerni medsebojni razdalji na vrsto v lekarni počakate tudi na toplem in suhem hodniku pred vstopom v lekarno.

Svetovalna pisarna za starejše Kamnik

S ponedeljkom, 16. 11. 2020, zapiramo svetovalno pisarno za obiskovalce. Želimo se dosledno držati vladnih priporočil in priporočil NIJZ ter zaščititi ranljivo skupino starejših občanov.

Starejši nas še vedno lahko kontaktirate preko telefona ali elektronske pošte in vam bomo prinesli nujna živila iz trgovine ali zdravila iz lekarne.

Naši prostovoljci vam bodo tudi odgovorili na pismo, ki nam ga boste napisali: 

Ostanimo zdravi!

Velika planina, d. o. o.

Velika planina beležila rekordno število obiskovalcevSpoštovani obiskovalci Velike planine,

zaradi sprejetja novih ukrepov Vlade Republike Slovenije vas obveščamo, da nihalka na Veliko planino s ponedeljkom, 16. 11. 2020, preneha obratovati. S tem dnem se zapirajo žičniške naprave in blagajna nihalke.

Obvestilo velja do sprostitve ukrepov. Morebitne nove informacije bomo sproti objavljali na spletni strani www.velikaplanina.si.

V soboto, 14. 11. in nedeljo, 15. 11. 2020, bo nihalka še obratovala po obstoječem voznem redu in sicer vsak dan ob 9:00 ter ob 16:00.

Vse obiskovalce prosimo za razumevanje!

Obvestilo Centra za socialno delo osrednja Slovenija – vzhod, Enota Kamnik

Obvestilo Centra za socialno delo KamnikObdobje v času epidemije novega koronavirusa, ko so omejeni socialni stiki in večino svojega časa preživimo izolirani med štirimi stenami, lahko privede do povečanja raznovrstnih stisk kot so družinsko nasilje (psihično in fizično), preobremenjenost staršev, preobremenjenost delavcev, ki delajo v kriznih razmerah, osamljenost pri starejših in osebah, ki nimajo svojcev ali druge socialne mreže, stiske mladostnikov, katerim je druženje s sovrstniki še posebej pomembno, strah zaradi posledic virusa in druge stiske.

Centri za socialno delo smo v tem času odprti za osebni sprejem strank v nujnih primerih, sicer pa smo na enoti Kamnik dosegljivi preko telefona (01/830-32-80) ali elektronske pošte (gpcsd.kamni@gov.si).

Pozivamo osebe, ki so v stiski ali doživljajo nasilje, njihove sorodnike, prijatelje, sosede, ki pri drugih zaznavajo, opažajo stiske, zlorabe, nasilje, da nas kontaktirajo, obvestijo. Prijavo lahko podate tudi anonimno.

Občanom po telefonu nudimo psihosocialno pomoč zaradi stisk povezanih z epidemijo.

Na vse ljudi pa se obračamo s pozivom, da v teh težkih časih stopimo skupaj in pomagamo sočloveku, ki nas potrebuje. Morda je potreben le kratek obisk osamljenega (z upoštevanjem vseh varnostnih ukrepov: 2 metra razdalje, razkuževanje rok in obrazna maska), da mu polepšamo dan, razbijemo monotonost vsakdanjika, telefonski pogovor, pismo s sporočilom, da ni sam in s tem pomagamo, da bo lažje prebrodil stisko.

Svetovalna pisarna za starejše Kamnik

Občanke in občane pozivamo k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa.

Za obisk v svetovalni pisarni se je potrebno najaviti – preko telefona 031 395 400 ali preko e-pošte: info@kamnik-starejsi.si, da preprečimo srečevanje obiskovalcev. V pisarno pridite le,  če nimate akutne okužbe dihal (nahod, kašelj, bolečine v žrelu, povišana telesna temperatura, bolečine v mišicah…).

Pred vstopom v prostore svetovalne pisarne si je najprej potrebno razkužiti roke (takoj za vrati vas čaka razkužilo). Ko vstopite, je obvezno imeti usta in nos dosledno zakrita z masko, ruto ali s šalom.

Drugi koronski val nam je žal prekrižal naše načrte po druženju. Kljub temu ostanimo povezani. Obstaja več načinov, kako to storiti: v živo, kar nam je trenutno skoraj onemogočeno; v mislih; po telefonu, preko računalnika. Prikradla pa se je še ena ideja - preko pisem. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Ostanimo zdravi!

Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik ponovno odprta

Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik odprta. Brezstično si lahko izposodite naročeno gradivo. Gradivo si lahko izposodite le po predhodnem naročilu v Knjižnici Franceta Balantiča Kamnik in Krajevni knjižnici Komenda.

Ob prihodu na prevzemno mesto upoštevajte oznake in predpisane ukrepe za preprečitev širjenja okužb s Covid-19.

Dodatne informacije so dostopne na povezavi: https://www.kam.sik.si/Novice/ArtMID/4437/ArticleID/8861/Knjiznica-Franceta-Balantica-Kamnik-odprta-Brezsticno-si-lahko-izposodite-naroceno-gradivo.

Center za socialno delo osrednja Slovenija – vzhod, Enota Kamnik

Obvestilo Centra za socialno delo KamnikCenter za socialno delo osrednja Slovenija vzhod, Enota Kamnik obvešča, da je v času epidemije različne zahtevke/vloge mogoče oddati preko e-uprave, po elektronski pošti in po navadni pošti, v poštne nabiralnike na centru za socialno delo, v izjemnih primerih tudi po telefonu.

Center za socialno delo bo identiteto vlagatelja ugotavljal ali preverjal z drugimi načini, na primer s tem, da bo zahteval še uradno identifikacijsko številko (EMŠO, davčno številko) ali tudi na druge načine (z naprednim elektronskim podpisom). Na vlogi naj občani navedejo tudi elektronski naslov in telefonsko številko, za namen lažje komunikacije v primeru dodatnih pojasnil.

Ukrepi so namenjeni zmanjševanja možnosti širjenja novega koronavirusa.

Arriva Kam-Bus

Spoštovani potniki,

obveščamo vas, da bodo avtobusi od 26. 10. do 30. 10. 2020 vozili po počitniškem voznem redu. Prosimo preverite svoje povezave v iskalniku za vozne rede.

Potnike prosimo, da spoštujejo sprejete ukrepe in tako poskrbijo za svojo varnost in varnost drugih potnikov ter voznika/-ce. Na avtobus naj ne vstopajo, če niso zdravi, upoštevajo naj higieno kašlja, spoštujejo primerno medsebojno razdaljo, nosijo zaščitno masko in se te ne dotikajo, si razkužijo roke pri vstopu in izstopu ter se med vožnjo dotikajo čim manj površin v avtobusu.

Slovenske železnice

Od ponedeljka 26. oktobra dalje bodo vlaki vozili po prilagojenem počitniškem voznem redu, glede na ukrepe zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 pa bo še mogoče dodatno prilagajanje voznih redov.

Podrobnejši vozni red, od 26. oktobra dalje, si že lahko podrobneje ogledate v iskalniku voznega reda na spletni strani. Potnike prosimo, da spremljajo naša obvestila in aktualne vozne rede.

V skladu s higienskimi priporočili NIJZ – Nacionalnega inštituta za javno zdravje za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV 2 – pri izvajanju javnega potniškega prometa v času epidemije COVID-19 – je trenutno v veljavi modela C šolskega pouka, kar pomeni da pri vožnji z vlakom velja sistem en prost sedež in diagonalni zamik – “cik – cak” razporeditev.

Dnevni center Društva staršev otrok s posebnimi potrebami

V soboto, 24. 10. 2020, je začel veljati odlok o zaprtju vseh ne nujnih dejavnostih, kamor spada tudi naš center, zaradi tega vas obveščam, da bo center do nadaljnjega zaprt.

V centru se zavedamo pomembnosti socialnega stika, prav tako pa so uporabniki skupine, v kateri sem z njimi v času njihove prisotnosti v centru, izrazili željo, da ostanemo v stiku tudi ob v morebitnem zaprtju centra zaradi ukrepov glede korona virusa. V ta namen je naš uporabnik, Rok Berlec, že ustvaril skupino na Messengerju, kjer so vključeni uporabniki njegove skupine v centru, dodali pa so tudi mene.  Ustvarjene imamo vse pogoje, da se lahko preko video klica na messengerju srečamo preko spleta. Zato predlagam, da se v ustvarjeni skupini srečamo vsak dan, vsaj za kakšno urico. 

Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik

Skladno z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom (UL RS 152/2020, str. 6526)  Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik zapira osrednjo knjižnico in enote od sobote, 24. oktobra.

Od ponedeljka, 26. oktobra, je možna brezstična izposoja v enotah Kamnik in Komenda. Gradivo si lahko izposodite po predhodnem naročilu v Knjižnici Franceta Balantiča Kamnik in Krajevni knjižnici Komenda. Naročilo opravite preko aplikacije Moja knjižnica ali po telefonu v obratovalnem času enot:

Ostale informacije o možnosti izposoje bodo na razpolaga na spletni strani knjižnice od ponedeljka dalje.

Ostanite zdravi.

Medobčinski muzej Kamnik

Dragi obiskovalci,

Medobčinski muzej Kamnik s svojimi enotami je od 24. oktobra 2020 do preklica zaprt. Na podlagi veljavnih predpisov začasno zapiramo vrata in upamo, da se kmalu vidimo.

Za kakršne koli informacije smo na voljo na telefonski številki 01/8317 662 ali na elektronski pošti: info@muzej-kamnik-on.net.

Hvala za razumevanje.

Dnevni center Štacjon

Zaradi ukrepov pripiramo vrata dnevnega centra. Program bomo za uporabnike in vse, ki ste v stiski in potrebujete pomoč, izvajali na daljavo, oziroma po telefonu.

Številka, na katero nas lahko pokličete in smo dosegljivi v delovnem času dnevnega centra, od 8. do 15. uro, je 031/663 730.

Prosimo za razumevanje in ostanite zdravi.

Obvestilo o zaprtju kamniških vrtcev in zagotovljeno nujno varstvo otrok

Obvestilo o zaprtju kamniških vrtcev in zagotovljeno nujno varstvo otrokZaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja nalezljive bolezni COVID-19 in na podlagi odločitve Vlade Republike Slovenije ter pristojnega ministrstva bo v vrtcih začasno, za teden dni, prepovedano izvajanje predšolske vzgoje, veljale pa bodo določene izjeme. In sicer, organizirano bo nujno varstvo otrok, katerih oba starša sta zaposlena v enotah zaščite in reševanja (zdravstveni delavci, zaposleni v civilni zaščiti, vojski in policiji) ter v službah, ki so pomembne za oskrbo prebivalstva (gasilstvu, sektorju energetike, prometa, preskrbe s pitno vodo, financ, varovanja okolja, informacijsko-komunikacijskih omrežij in sistemov ter prehrane).

Ukrep velja od ponedeljka, 26. oktobra 2020, do petka, 30. oktobra 2020. To pomeni, da se bo predšolska dejavnost izvajala fizično v vrtcih le v določenih primerih.

Nujno varstvo otrok se bo izvajalo:

Potrebe po nujnem varstvu bodo starši javili preko vrtcev, saj bodo vrtci na ta način lažje organizirali samo varstvo, starše pa bodo posamezni vrtci obvestili tekom današnjega dne. Občinski štab Civilne zaščite je poskrbel za koordinacijo in organizacijo med vrtci. Glede na potrebe se bodo vrtci sami odločali o organizaciji in morebitnem odpiranju dodatnih enot.

V času zaprtja vrtcev so starši, ki ne bodo imeli otroke v varstvu, plačila vrtcev oproščeni.

Varstvo se izvajalo v skladu z navodili in priporočili pristojnih institucij.

Velika planina

Velika planina beležila rekordno število obiskovalcevZaradi sprejetja odloka Vlade RS in novih priporočil vas obveščamo, da z dnem 26. 10. 2020, Velika planina, d.o.o. spreminja vozni red nihalke in sedežnice na Veliko planino. Nihalka bo do nadaljnjega obratovala le dvakrat dnevno. Sedežnica od ponedeljka, 26. 10. 2020, dalje ne obratuje, gostilna Zeleni rob ostaja zaprta.
 
Na podlagi priporočil nacionalnega inštituta za javno zdravje, ukrepov Vlade Republike Slovenije ter predvsem za zaščito zdravja naših zaposlenih ter obiskovalcev smo se v družbi Velika planina, d.o.o. odločili, da bo nihalka od ponedeljka, 26. 10. 2020, dalje, obratovala po spremenjenem voznem redu in sicer ob 9. uri zjutraj ter ob 16. uri popoldan. Sedežnica od ponedeljka, 26.10.2020 naprej  ne obratuje, prav tako je zaprta gostilna Zeleni rob. Nov vozni red velja do sprostitve ukrepov in priporočil. V soboto, 24.10., ter v nedeljo, 25.10., nihalka in sedežnica obratujeta še po rednem voznem redu, ki si ga lahko ogledate tukaj.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Terme Snovik

Iz Term Snovik sporočajo, da v soboto, 24. 10. 2020 ponovno zapirajo svoja vrata, saj izvajanje celotne dejavnosti z novimi odloki Vlade RS omejevanja širjenja novega koronavirusa in dnevnim slabšanjem epidemiološke slike žal ni več mogoče. Vsem gostom in dnevnim obiskovalcem so za vsa vprašanja glede obstoječih ali nadaljnjih rezervacij, koriščenju ali nakupu darilnih bonov in drugih splošnih vprašanj na voljo na telefonski številki 01 83 44 100 ali na elektronski naslov info@terme-snovik.si.   

Zdravje je najbolj dragocena vrednota, ki je sedaj v ospredju. Skrbite za ohranjanje in izboljšanje imunskega sistema tudi s Kneippovimi domačimi nasveti, saj je Kneippova življenjska filozofija zdravega načina življenja dostopna vsakemu izmed vas v znanih petih elementih (voda, gibanje, prehrana, zelišča, zdrav življenjski slog), ki skupaj tvorijo celovito zdravo ravnovesje telesa in duha. Ne le pitje vode, spoznajte tudi načine za Kneippove oblive za izvajanje doma. Voda izredno učinkuje na kožo s toplotnimi, kemičnimi in mehanskimi dražljaji. Poskrbite za gibanje v neokrnjeni naravi, poskusite tudi bosonogo po jutranji rosi, saj je bosonoga hoja ena najbolj učinkovitih naravnih telesnih terapij. Zaužijte lokalno sezonsko hrano, ne preveč in ne premalo, je svetoval Kneipp. Uporabljate zelišča, popijte metin čaj za krepitev odpornosti, pomagal vam bo pri prehladnih obolenj. Navsezadnje ne pozabite poiskati pozitivno misel, poiščite smisel v majhnih stvareh, da napolnijo tudi dušo. 

Ostanite zdravi in sledite spletni strani Term na www.term-snovik.si ali njihovim družbenim medijem za aktualne informacije in Kneippove nasvete.

Predhodno naročanje strank na Upravni enoti Kamnik ter Občini Kamnik v času izrednih zdravstvenih razmer/epidemije

Predhodno naročanje strank na Upravni enoti Kamnik ter Občini Kamnik v času izrednih zdravstvenih razmer/epidemijeV skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije, Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Odlokom o razglasitvi epidemije nalezljive bolezni COVID-19 na območju Republike Slovenije ter v skladu z usmeritvami Ministrstva za javno upravo vas obveščamo, da se zaradi preprečevanja širjenja virusa COVID-19, na upravni enoti in občini do preklica uvajajo naslednji ukrepi:

Naročanje strank bo za upravno enoto potekalo vsak delovni dan od 8. do 11. ure na naslednjih telefonskih številkah:

Splošne informacije se posredujejo ves poslovni čas na telefonskih številkah:

Naročanje strank bo za Občino Kamnik potekalo vsak delovni dan od 8. do 15. ure na splošnih telefonskih številkah: 01 83 18 100 ali 01 83 18 140 oziroma pri pristojnih referentih (telefonske številke so objavljene na spletni strani Občine Kamnik: www.kamnik.si, in sicer TUKAJ).

Uporabnike naših storitev naprošamo, da nam vloge v upravnih in drugih zadevah, razen v nujnih primerih, posredujejo po elektronski ali navadni pošti.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Javni zavod Mekinjski samostan

Javni zavod Mekinjski samostan obvešča, da zaradi razglašene epidemije in novih vladnih ukrepov do nadaljnjega deluje v okrnjenem obsegu dejavnosti, še vedno pa si je ob upoštevanju ukrepov proti širjenju okužb mogoče ogledati stalno razstavo o delu Jožeta Plečnika.

Za vse dodatne informacije vam z veseljem ostajamo na voljo preko telefonske številke 031/392 158 ali preko elektronske pošte info@samostanmekinje.si.

Medobčinski muzej Kamnik

Spoštovani obiskovalci Medobčinskega muzeja Kamnik,

obveščamo vas, da so vse enote (muzej, Rojstna hiša Rudolfa Maistra in Galerija Miha Maleš) odprte po rednem času, to je od torka do sobote od 10. do 18. ure, vendar izključno za individualne oglede (za posameznike in družine).

Obvezno je, da upoštevate ukrepe proti širjenju okužb.

Za uporabnike muzejskega gradiva (muzejske dokumentacije in strokovne knjižnice) individualen obisk ni mogoč. Informacije posredujemo po telefonu 01 8317 662 ali po elektronski pošti info@muzej-kamnik-on.net.

Center za socialno delo osrednja Slovenija – vzhod, Enota Kamnik

Obvestilo Centra za socialno delo KamnikV času razglašene epidemije želimo zavarovati zdravje vseh občanov in preprečiti širjenje bolezni, zato vas obveščamo, da je vstop na center za socialno delo mogoč ob pogoju, da ste zdravi in ne kažete znakov okuženosti ter upoštevate vse samozaščitne ukrepe.

Ves čas, ko se nahajate v prostorih centra za socialno delo nosite zaščitno masko, ob prihodu in odhodu pa uporabite sredstva za razkuževanje rok. V času epidemije bomo sprejemali le nujne primere in naročene stranke, zato ob obisku pozvonite na vhodu in se bomo pogovorili z vami, vas v nujnih primerih sprejeli, sicer pa naročili na pogovor. Svetujemo, da nas prvenstveno kontaktirate po telefonu, ali po elektronski pošti.

V naše prostore vstopajte posamično z označenih mest pred vhodom, ki so namenjeni ohranjanju varnostne razdalje. V primeru, da ste vabljeni, s seboj prinesite vabilo.

Ob oddaji vloge ali druge dokumentacije le-to lahko oddate v POŠTNI NABIRALNIK OB VHODNIH VRATIH. Na dokument pripišite telefonsko številko.

Ker se v času epidemije povečajo stiske ljudi, smo na voljo za nudenje psihosocialne pomoči občanom. 

Dodatne informacije so vam na voljo na telefonski številki 01/839 32 80 ali po elektronskem naslovu: gpcsd.kamni@gov.si.

Obvestilo o poslovanju Občine in Upravne enote Kamnik

OBVESTILO O POSLOVANJU OBČINE IN UPRAVNE ENOTE KAMNIKUpravna enota Kamnik obvešča uporabnice in uporabnike storitev, da se bo z današnjim dnem, 20. oktobrom 2020, začelo spremenjeno poslovanje. Zaradi preprečevanja širjenja okužbe s COVID-19 je do preklica omogočen le kontroliran vstop v upravne prostore.

Za vse upravne postopke in storitve s področja upravnih notranjih zadev Upravne enote Kamnik, kjer je nujna osebna prisotnost strank, se je potrebno predhodno naročiti po telefonu oziroma elektronsko preko elektronskih sporočil na elektronski naslov upravne enote (ue.kamnik@gov.si) ali preko navadne pošte.

Naročanje strank Upravne enote Kamnik bo potekalo vsak delovni dan od 8. do 11. ure na naslednjih telefonskih številkah:

Javne listine (osebne izkaznice, potni listi in prijava prebivališč)

01/8318 188 ali 01/8318 189

Evidentiranje podpor volivcev

01/8318 188 ali 01/8318 189

Promet (vozniška in prometna dovoljenja)

01/8318 174 ali 01/8318 190

Tujci

01/8318 186

Matične zadeve (državljanstva in spletna kvalificirana digitalna potrdila)

01/8318 183 ali 01/8318 184

Orožje

01/8318 180

Prireditve

01/8318 179

Društva

01/8318 178

Splošne informacije Upravne enote Kamnik se posredujejo ves poslovni čas na telefonskih številkah:

Uporabnike storitev Upravne enote Kamnik prosimo, da vloge v upravnih in drugih zadevah, razen v nujnih primerih, posredujejo po elektronski ali navadni pošti.

V zadevah, vezanih na poslovanje Občine Kamnik, predhodno naročanje ni potrebno, za dodatne in splošne informacije pa lahko pokličete na telefonski številki 01/8318 100 in 01/8318 140.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ostanite zdravi.

Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik

Uporabnike Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik obveščamo, da vse enote knjižnice še vedno delujejo po rednem delovnem času. Obvezno je, da upoštevate ukrepe proti širjenju okužb.

Zaradi hitrega širjenja okužb svetujemo, da gradivo vnaprej naročite po telefonu ali preko aplikacije Moja knjižnica. Če boste želeli, lahko v osrednji enoti (Kamnik), po predhodnem dogovoru naročeno gradivo prevzamete v preddverju v knjižnice. Vsekakor vsem priporočamo brezstično izposojo.
 

Kontaktne telefonske številke:

  • Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik: 01 831 14 17 (ponedeljek - petek: 9.00-19.00, sobota: 8.00-13.00)
  • Krajevna knjižnica Komenda: 01 834 32 98 (ponedeljek - torek: 8.00-15.00, sreda - petek: 13.00-19.00, sobota: 8.00-13.00)
  • Krajevna knjižnica Šmarca:  01 839 43 11 (ponedeljek - torek: 14.00-19.00, četrtek: 9.00 - 15.00, ostale dni zaprto)
  • Krajevna knjižnica Motnik: 031 761 810 (sreda: 16.30-19.30, petek: 16.30 - 19.30, ostale dni zaprto)
  • Potujoča knjižnica: 031 693 920 (po urniku - POVEZAVA)

Prosimo, da naročil gradiva ali prošnje za podaljšanje roka izposoje ne pošiljate na e-naslov mkk@kam.sik.si. Če želite katero od teh storitev, uporabite aplikacijo Moja knjižnica, ali pokličite na navedene telefonske številke v času odprtosti posameznih enot.


Vsem želimo, da bi ostali zdravi. V težkih trenutkih nam vsem pomaga, če beremo dobro knjigo. Za bralne nasvete smo vam vedno na voljo.

O morebitnih spremembah v zvezi z odprtostjo knjižnice, dostopnosti do gradiva ali načinom izposoje, vas bomo obveščali preko spletne strani (www.kam.sik.si) in družbenih omrežij.

Dom kulture Kamnik

Dom kulture KamnikObveščamo vas, da smo v skladu z uradnimi ukrepi za zajezitev epidemioloških tveganj s 16. oktobrom 2020 primorani do nadaljnjega odpovedati vse predstave in prireditve. O ponovnem postopnem odpiranju našega kulturnega doma Vas bomo sproti in ažurno obveščali na naših socialnih omrežij in spletni strani.

Za vse informacije smo dosegljivi na 041/360 399 v času uradnih ur.

Uradne ure blagajne:

Ostanite zdravi!

Ekipa Doma kulture Kamnik


<< Nazaj | Novice