Mali grad

Obnova regionalne ceste Kamnik – Mekinje (Cankarjeva cesta) se bo pričela v naslednjem tednu

20.10.2016

 

Občina Kamnik obvešča občanke in občane, da bo Direkcija RS za infrastrukturo – Sektor za vzdrževanje, varstvo cest in prometno varnostLjubljana v prihodnjem tednu pričela z obnovo regionalne ceste Kamnik – Mekinje, od Plečnikovega mostu na Cankarjevi cesti do križišča z lokalno cesto Mekinje – Godič, v dolžini 510 metrov. 

V času gradbenih del bo promet potekal izmenično enosmerno in bo urejen z začasno prometno signalizacijo oziroma ga bodo v času prometnih konic urejali za to delo usposobljeni delavci.

Dela bodo potekala v več fazah. V zadnji fazi bo potekala popolna zapora Cankarjeve ceste na območju priključevanja na regionalno cesto Kamnik – Mekinje. Obvoz bo urejen v smeri Prašnikarjevega drevoreda – Neveljske poti – Cankarjeve ceste in obratno.

V času gradbenih del, kjer bo potekala polovična zapora, bo zaradi varnosti prepovedano gibanje pešcev in kolesarjev. Prav tako bodo v času gradbenih del, kjer bo polovična zapora, zaprti hišni priključki, zato bo dostop možen le v dogovoru z vodjem gradbišča.

Občankam in občanom se zahvaljujemo za razumevanje in vas prosimo za strpnost ter upoštevanje prometne signalizacije.


<< Nazaj | Novice