Mali grad

Objestnost in vandalizem na sistemu KAMKOLO

19.05.2021

 

Spoštovani uporabniki sistema za izposojo električnih koles KAMKOLO,

sistem izposoje KAMKOLO deluje komaj mesec dni , a smo na žalost in naše veliko razočaranje ugotovili, da so bile na postajah za kolesa in na kolesih že narejene nedopustne poškodbe, ki so nastale kot posledica vandalizma in objestnosti. Sistem izposoje koles KAMKOLO smo zagnali za vse vestne in odgovorne posameznike, ki se z veseljem vozijo po poteh Kamnika, nekateri med njimi pa že ob začetku letošnje sezone namerno povzročajo poškodbe opreme in koles, kar je nedopustno in popolnoma neprimerno. Ob tej priložnosti smo na Facebook povezavi Trajnostne mobilnosti Kamnik pričeli z ozaveščanjem glede nevestnih dejanj.

Opozoriti velja, da so vse postaje pod videonadzorom in na ta način neodgovorni posamezniki ostajajo videni. Vsa dejanja smo prijavili policiji, ki že vodi ustrezne postopke in bo povzročitelje tudi v skladu z zakonom kaznovala.

Vljudno prosimo občanke in občane, da tudi v prihodnje, v kolikor opazijo vandalizem, to sporočijo z SMS – om na telefonski številki 069 970 269 in 031 388 324 ali po elektronski pošti na naslov info@kamkolo.si ter tako prispevajo pri preprečevanju teh dejanj.

Vse kršitve bomo v nadalje striktno preganjali, saj ne bomo dopustili, da posamezniki uničujejo in s tem omejujejo uporabo skupnih dobrin. Sistem KAMKOLO številni uporabljajo vestno in z veliko mero skrbnosti, zato so le-ti prikrajšani zaradi zgoraj omenjenih neodgovornih in objestnih dejanj. Naj se vsak brezvestni uporabnik zaveda, da s tujo lastnino dela tako, kot bi bila to njegova in naj spoštuje tudi dejstvo, da ni sam na svetu in je KAMKOLO namenjen številnim drugim in ne le njemu.


<< Nazaj | Novice