Mali grad

Objem pomladi na OŠ Frana Albrehta

26.05.2012

 

Dopoldan se je župan Marjan Šarec udeležil osrednješolske prireditve OŠ Frana Albrehta Objem pomladi.

OŠ Frana Albrehta je prijetno popestrila današnje sobotno dopoldne in pripravila zanimiv in pester program. Učenke in učenci kamniške šole so se s starši in učitelji pomerili v športnih aktivnostih, v večnamenskem prostoru pa se je šola predstavila s fotografsko razstavo in razstavo klekljanih izdelkov. Obiskovalci so se lahko sprehodili po šolskem vrtu, ki je s stojnicami vabil na sejem izdelkov, ki so jih šolarji OŠ Frana Albrehta, s pomočjo svojih učiteljic in učiteljev, izdelali sami.

Zbrano množico je najprej pozdravil ravnatelj OŠ Frana Albrehta Rafko Lah se staršem, otrokom in učiteljem zahvalil za njihov trud skozi šolsko leto ter izpostavil nekatere dosežke učenk in učencev šole. S posebnim ponosom je predstavil nov logotip šole, ki so ga izbrali z natečajem (natečaj je trajal skoraj dve leti) in v katerem so sodelovali skoraj vsi učenci šole.

Čestitkam se je pridružil tudi župan Marjan Šarec in povedal, da je današnje sproščeno dogajanje zanimiv in prijeten del izobraževalnega procesa na OŠ Frana Albrehta, vsekakor pa gredo zahvale vsem, ki so poskrbeli za pomladansko druženje. Zaželel jim je uspešen zaključek šolskega leta v objemu pomladi in znanja.


<< Nazaj | Novice