Mali grad

Občni zbor prostovoljnega gasilskega društva Gozd

02.03.2020

 

Občni zbor prostovoljnega gasilskega društva GozdČlanice in člani Prostovoljnega gasilskega društva Gozd so se v soboto, 29. februarja 2020, zbrali na rednem letnem občnem zboru in pregledali poslovanje ter opravljeno delo v preteklem letu. V poročilih je bilo predstavljeno opravljeno delo na organizacijskem in operativnem področju v preteklem letu, člani društva pa so soglasno potrdili vsa poročila in sprejeli program dela za leto 2020.

Občnega zbora so se poleg gasilk in gasilcev udeležili gostje, in sicer župan Matej Slapar, podžupan Aleksander Uršič, predstavnik Gasilske zveze Kamnik, predstavnik Civilne zaščite Kamnik, predstavniki sosednjih gasilskih in drugih društev in predsednik Krajevne skupnosti Gozd.

Podžupan Aleksander Uršič je dejal, da društvo zelo dobro deluje in je v lanskem letu opravilo veliko dela tako pri opravljanju javne gasilske službe.

Župan Matej Slapar pa je pohvalil, da so gasilske enote v Gasilki zvezi Kamnik odlično organizirane in so nepogrešljivi člen Občine Kamnik, kar je ne nazadnje odraz uspešno izvedenih intervencij. Pohvalo je namenil tudi tistim, ki delajo na področju z mladino in članicami ter na drugih organizacijskih področjih. Pri realizaciji zadanega plane dela v letu 2020, jim je še zaželel uspešno delo ter čim manj intervecij.

 


<< Nazaj | Novice