Mali grad

Občni zbor Združenja ekoloških kmetov in Turističnega društva Tuhinjska dolina

11.03.2011

 

Včeraj sta potekala redna občna zbora Združenja ekoloških kmetov – Zdravo življenje in Turističnega društva Tuhinjska dolina.

12. redni letni občni zbor Združenja ekoloških kmetov – Zdravo življenje je potekalo v gostilni pri Čibru v Lazah pri Tuhinju.

Na njem so člani društva izvolili delovna telesa, poročali o njihovem delu v preteklem letu in predstavili program dela za tekoče leto. S svojim obiskom in pozdravom jih je presenetil tudi kamniški župan, Marjan Šarec.

Po obisku Združenja ekoloških kmetov se je župan Šarec udeležil tudi 5. rednega občnega zbora Turističnega društva Tuhinjska dolina v Termah Snovik. Poudaril je pomembnost  sodelovanja vseh akterjev kamniškega turizma, ter kako pomemben je razvoj turizma za Tuhinjsko dolino. Trideset članov društva se je z njegovimi ugotovitvami v celoti strinjalo.

Člani TD Tuhinjska dolina so potrdili projekte za leto 2011, ki so organizirani po različnih sekcijah društva. Projekte društva si lahko ogledate tukaj. Na koncu je sledilo prijetno druženje med člani, ob dobri hrani in pijači.

Besedilo in fotografije: Združenje ekoloških kmetov in TD Tuhinjska dolina


<< Nazaj | Novice