Mali grad

Občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Zgornji Tuhinj

17.02.2020

 

Občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Zgornji TuhinjČlanice in člani Prostovoljnega gasilskega društva Zgornji Tuhinj so se v soboto, 15. februarja 2020, zbrali na 109. rednem letnem občnem zboru in pregledali poslovanje ter opravljeno delo v preteklem letu. V poročilih je bilo predstavljeno opravljeno delo na organizacijskem in operativnem področju v preteklem letu, člani društva pa so soglasno potrdili vsa poročila in sprejeli program dela za leto 2020.

Občnega zbora so se poleg gasilk in gasilcev udeležili gostje, in sicer poslanec Državnega zbora mag. Matej Tonin, predstavnik Gasilske zveze Kamnik, predstavnik Civilne zaščite Kamnik, predstavniki sosednjih gasilskih in drugih društev in predsednik Krajevne skupnosti Zgornji Tuhinj.

Poslanec mag. Matej Tonin je poudaril, da so gasilske enote v Gasilski zvezi Kamnik odlično organizirane in so nepogrešljivi člen Občine Kamnik, kar je ne nazadnje odraz uspešno izvedenih intervencij.

Poveljnik Civilne zaščite mag. Matjaž Srša, ki je zbrane pozdravil v imenu Občine Kamnik, pa je poudaril, da društvo odlično deluje na vseh področjih gasilstva, od mladine, intervencij, tekmovanj do veteranov. Pri nadaljnjem razvoju društva pa jim je zaželel uspešno delo tudi v letu 2020 ter veliko dobrih uspehov na gasilskih tekmovanjih.


<< Nazaj | Novice