Mali grad

Občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Zgornji Tuhinj

07.09.2021

 

Občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Zgornji TuhinjV soboto 4. septembra je na športnem igrišču v Zgornjem Tuhinju potekal občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Zgornji Tuhinj, ki se ga je udeležil minister za obrambo mag. Matej Tonin.

Na občnem zboru so bila predstavljena in podana poročila o delo v preteklem letu in podani predlogi ter plani za delo v letu 2021. Vsa poročila in plani Prostovoljnega gasilskega društva Zgornji Tuhinj so bili potrjeni in sprejeti.

V nagovoru je mag. Matej Tonin pohvali delo prostovoljnih gasilcev in poudaril pomen tovrstne humanitarne organizacije, ki v vseh razmerah nesebično pomaga svojim občanom in občankam. Vizija prostovoljnega gasilstva se mora razvijati tudi v prihodnje, kar je ključno za učinkovito delovanje sistema zaščite in reševanja. Poudaril je, da se gasilci Zgornjega Tuhinja, tako kot preostala društva tudi v času epidemije COVID-19 pomagala z dostavo zdravil in prehrane najšibkejšim občanom, zato na tem mestu vse prisotne ponovno poziva k odgovornemu ravnanju ter preprečevanju širjenja epidemije.

Fotografije: Občina Kamnik


<< Nazaj | Novice