Mali grad

Občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Kamnik

22.03.2014

 

Prostovoljno gasilsko društvo Kamnik je imelo zvečer 132. redni letni občni zbor, na katerem so predstavili delo Društva v letu 2013 in potrdili naloge ter cilje za leto 2014.

Občnega zbora so se poleg članov udeležili župan Marjan Šarec, poveljnik Civilne zaščite Občine Kamnik, predstavnik Gasilske zveze Kamnik, predstavnik Krajevne skupnosti Mekinje, predstavnik Policijske postaje Kamnik in ostali gostje.

Župan Marjan Šarec je gasilkam in gasilcem PGD Kamnik zaželel veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju Društva ter se jim zahvalil za dobro opravljeno delo ob nedavni ledeni ujmi. »Gasilci so tako ponovno dokazali, da zmorejo delovati samostojno in profesionalno, zato so v ponos našim občankam in občanom, državi kot tudi Gasilski zvezi Kamnik Poudaril je pomembnost pridobljenega zaupanja s strani ljudi, ter srčnosti, ki jo nosijo gasilci in gasilke v svojih srcih pri opravljanju nesebične prostovoljne pomoči sočloveku ob intervencijah. Želja in pripravljenost pomagati vsakomur, ob vsaki nesreči, ki ga doleti, je v srcih gasilcev zapisana, kar je odraz zaupanja ljudi v gasilske organizacije.  


<< Nazaj | Novice