Mali grad

Občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Gozd

25.01.2014

 

V prostorih Prostovoljnega gasilskega društva Gozd je potekal redni letni občni zbor, na katerem so predstavili delo društva v letu 2013 in potrdili naloge ter cilje za leto 2014.

Občnega zbora so se poleg članov udeležilitudi župan Marjan Šarec, predstavnik Gasilske zveze Kamnik, poveljnik Civilne zaščite, predsednica Krajevne skupnosti Črna in predstavniki sosednjih gasilskih društev.

Župan Marjan Šarec se je vsem gasilcem in gasilkam PGD Gozd zahvalil za dobro opravljeno delo, ki je bilo predstavljeno v podanih poročilih, ter zaželelše veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju društva. Poudaril je, da je biti gasilec čast, saj z nesebičnim delom in dejanji pomagajo ljudem, ko so v stiki zaradi posledic naravnih ali drugih nesreč. Dodal je, da bo v prihodnje potrebno v gasilstvu dati poudarek na usposobljenosti in opremljenosti prostovoljnih gasilcev.

PGD Gozd ima pred seboj veliko zahtevnih izzivov, in sicer izgradnjo prizidka zaradi prostorske stike gasilskega doma ter nakup avtocisterne v letu 2018.

Na pomoč!


<< Nazaj | Novice