Mali grad

Občna zbora Prostovoljnega gasilskega društva Šmarca in Prostovoljnega gasilskega društva Motnik

15.03.2014

 

Prostovoljni gasilski društvi Šmarca in Motnik sta danes izvedli redni letni občni zbor, na katerem so predstavili delo društev v letu 2013 in potrdili naloge ter cilje za leto 2014.

Občnih zborov so se poleg članov udeležili župan Marjan Šarec, poveljnik Civilne zaščite Občine Kamnik, predstavnik Gasilske zveze Kamnik in ostali gostje.

Župan Marjan Šarec se je vsem gasilkam in gasilcem PGD Šmarca in PGD Motnik zahvalil za dobro opravljeno delo, ki je bilo predstavljeno v podanih poročilih, ter zaželel še veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju društva. Zahvalil se jim je za uspešno delo ob zadnji ledeni ujmi, saj so ponovno dokazali, da zmorejo stopiti skupaj in delovati kot »ena enota«, kar je v ponos tako državi kot tudi krajankam in krajanom. »Zadnje raziskave kažejo, da 86 odstotkov ljudi popolnoma zaupa gasilcem, zato moramo svoje delo usmeriti v aktivnosti, kako tudi v prihodnje ohranjati tako visoko stopnjo zaupanja. Vsekakor pa smo bili ob dogodkih ledene ujme, ki nas je prizadela nedavno nazaj, priča tudi temu, da država brez gasilcev ni sposobna obvladovati kritičnih razmer«, je še dodal župan.  

»Na pomoč!«


<< Nazaj | Novice