Mali grad

Občna zbora Prostovoljnega gasilskega društva Sela pri Kamniku in Prostovoljnega gasilskega društva Tunjice

01.03.2014

 

Prostovoljni gasilski društvi Sela pri Kamniku in Tunjice sta drevi izvedli redni letni občni zbor, na katerem so predstavili delo društev v letu 2013 in potrdili naloge ter cilje za leto 2014.

Občnih zborov so se poleg članov udeležili župan Marjan Šarec, poveljnik Civilne zaščite Občine Kamnik, predstavnik Gasilske zveze Kamnik in ostali gostje.

Župan Marjan Šarec je gasilkam in gasilcem PGD Sela pri Kamniku in PGD Tunjice zaželel veliko uspeha pri nadaljnjem delu in razvijanju društva, ter se še posebej zahvalil za dobro opravljeno delo ob nedavni ledeni ujmi. »Gasilci so tako ponovno dokazali, da zmorejo delovati samostojno in profesionalno, zato so v ponos našim občankam in občanom, kot tudi Gasilski zvezi Kamnik.« Poudaril je pomembnost pridobljenega zaupanja s strani ljudi, saj so določeni posamezniki šele ob zadnji nesreči spoznali požrtvovalnost in nesebičnost gasilcev. Med prostovoljnimi gasilci beseda »tovariš« še vedno izraža svoj namen, in sicer pripravljenost pomagati vsakomur ob vsaki nesreči, ki ga doleti.  

»Na pomoč!«


<< Nazaj | Novice