Mali grad

Občinsko tekmovanje "Kaj veš o prometu?"

13.05.2011

 

Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu je včeraj ob 15. uri na ploščadi OŠ Toma Brejca organiziralo občinsko tekmovanje »KAJ VEŠ O PROMETU«, ki v zadnjih letih postaja tradicionalna oblika preventivnih akcij za kolesarje. Tekmovanja se je udeležilo 32 učencev iz vseh osnovnih šol v občini.

 

Učence so na pot pospremili župan občine Kamnik, Marjan Šarec, ravnateljica OŠ Toma Brejca, Mojca Škrjanec Rode in predsednik sveta za preventivo, Franc Pivk.

 

Po tekmovanju so bili razglašeni rezultati ter podeljene nagrade za tekmovalce. Nagradi za prvo in drugo mesto v skupini posameznikov in skupini ekip sta bili gorski kolesi (skupaj so bila podeljena štiri gorska kolesa) sponzorjev Avto elektrika Cvirn Grega s.p. in CI&CA d.o.o., vsak izmed učencev je prejel torbo za kolo, darilo sponzorja Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Kamnik.

 

Na državno tekmovanje, ki bo v soboto, 28. maja 2011 na površinah OŠ Sostro, se je uvrstil Sebastijan Šorn iz OŠ Toma Brejca. Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu se za sodelovanje zahvaljuje PP Kamnik in ZŠAM Kamnik, ki sta poskrbela za varnost tekmovalcev.

Končni rezultati občinskega tekmovanja:  

Ekipno tekmovanje 6 - 7 razred devetletke

 1. mesto OŠ Frana Albrehta
 2. mesto OŠ Stranje

Ekipno tekmovanje 8 - 9 razred

 1. mesto OŠ Toma Brejca
 2. mesto OŠ Frana Albrehta
 3. mesto OŠ Šmartno

Tekmovanje posamezniki 6 - 7 razred devetletke

 1. mesto Katja Marolt - OŠ Frana Albrehta
 2. mesto Katarina Humar - OŠ Stranje
 3. mesto Tine Štrajhar - OŠ Marije Vere

Tekmovanje posamezniki 8-9 razred

 1. mesto Sebastijan Šorn  – OŠ Toma Brejca
 2. mesto Jan Korošec – OŠ Frana Albrehta
 3. mesto Vid Osolnik – OŠ Toma Brejca

<< Nazaj | Novice