Mali grad

Občino Kamnik je obiskala državna sekretarka Eva Štravs Podlogar

28.07.2017

 

Občino Kamnik je obiskala državna sekretarka Eva Štravs PodlogarŽupan Marjan Šarec je dopoldan v sejni sobi občinske stavbe sprejel državno sekretarko Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Evo Štravs Podlogar. Srečanja so se s strani Občine Kamnik udeležili tudi podžupan Igor Žavbi, direktorica Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik Božena Peterlin in vodja kabineta župana Janja Zorman Macura, obisku pa sta skupaj s sekretarko prisostvovala tudi generalni direktor Direktorata za regionalni razvojMarko Drofenik in Aljaž Žumer s Kabineta ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo.   

Župan Marjan Šarec in državna sekretarka Eva Štravs Podlogar sta se dotaknila tem, vezanih na krepitve odnosa z našo lokalno skupnostjo, župan ji je predstavil gospodarski ustroj regije in nekatere večje infrastrukturne projekte, ki so zaključeni ali pa so še v zaključni fazi, pozornost pa sta sogovornika namenila tudi turizmu in razvoju na tem področju.

Sekretarka si je ob tej priložnosti ogledala Mali grad in razgledno točko Stari grad nad Kamnikom, obisk pa zaključila v Arboretumu Volčji Potok.

Fotografije: Sara Bitenc, Zavod za turizem, šport in kulturo in Janja Zorman Macura, Občina Kamnik


<< Nazaj | Novice