Mali grad

Občina Kamnik gostila 1. sejo Komisije za proračun in javne finance Skupnosti občin Slovenije

18.09.2019

 

Občina Kamnik gostila 1. sejo Komisije za proračun in javne finance Skupnosti občin SlovenijeV Sejni dvorani Občine Kamnik se je danes odvijala 1. seja Komisije za proračun in javne finance Skupnosti občin Slovenije, kjer je zbrane pred pričetkom seje pozdravil tudi župan Matej Slapar skupaj z generalno sekretarko Skupnosti občin Slovenije Jasmino Vidmar. 

Ob tej priložnosti so se odvijale volitve za predsednico komisije, na mesto katere je bila izvoljena pomočnica vodje oddelka za področje finančnega poslovanja Občine Kamnik Marija Kos.

Članice in člani Komisije za proračun in javne finance Skupnosti občin Kamnik, ki so predlagani s strani občin, so v okviru današnje seje obravnavali predlog pokrajinske zakonodaje in financiranje občin (predstavitev izračunov SOS in razprava o predlogih za pokritje zakonskih stroškov občin) ter se dogovorili o predlogih za spremembo izračuna koeficienta razvitosti občin.

Zbrane sta v uvodnem delu srečanja pozdravila generalna sekretarka Skupnosti občin Slovenije Jasmina Vidmar in župan Matej Slapar. Slednji se je vsem prisotnim zahvalil za obisk in jim zaželel tvornega sodelovanja ter uspešno delo v dobrobit vseh slovenskih občin, obenem pa jih povabil v našo občino tudi ob kakšni drugi priložnosti.


<< Nazaj | Novice