Mali grad

OBVESTILO O POSLOVANJU OBČINE IN UPRAVNE ENOTE KAMNIK

12.03.2020

 

Občina Kamnik razdelila obvestila o simptomih, prenosu in preventivnih ukrepih ob pojavu SARS-CoV-2 (COVID 19)Občina in Upravna enota Kamnik obveščata uporabnice ter uporabnike storitev, da se bo z jutrišnjim dnem, 13. marcem 2020, začelo spremenjeno poslovanje.

Samo za najnujnejše primere odločanja v upravnih zadevah in v drugih upravnih nalogah je možno predhodno naročanje strank po telefonu oziroma elektronsko preko elektronskih sporočil ali preko navadne pošte:

Splošne informacije: 01/ 8318 178, 01/ 8318 177

Področje upravno notranjih zadev

Za uporabnice in uporabnike naših storitev žal ne bo omogočen dostop do zaprtih prostorov, kot so: pisarne, avle, hodniki, stopnišča in drugi skupni objekti. Vse naročene stranke se bo napotilo na čakanje pred stavbo obeh organov in se jih bo v skladu s predhodnim telefonskim, elektronskim ali pisnim naročilom posamično vabilo v prostore na način, da se zagotovi povečana varnost. Stranke se bo z obvestilom seznanilo tudi na vratih občinske stavbe.

Uporabnike naših storitev naprošamo, da nam vloge v upravnih in drugih zadevah, razen v najnujnejših primerih, posredujejo po elektronski ali navadni pošti.

Uporabnike, ki bi želeli oddati vlogo za AKTUALNE JAVNE RAZPISE, prosimo, da vloge, če je le mogoče, oddajo po pošti priporočeno.

TAKSE je mogoče plačevati tudi po elektronski poti, zato uporabnike naprošamo, da se v kolikor je le mogoče, poslužujejo takega načina plačevanja taks.

Na takšen način želimo zavarovati zdravje vseh občanov in preprečiti morebitno širjenje bolezni. Ukrep velja do nadaljnjega.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.


<< Nazaj | Novice