Mali grad

OBVESTILO O OBČASNIH POPOLNIH ZAPORAH KAMNIŠKE OBVOZNICE IN POPOLNI ZAPORI MAISTROVE ULICE

25.05.2018

 

OBČASNE POPOLNE ZAPORE KAMNIŠKE OBVOZNICE

Občina Kamnik občanke in občane obvešča, da bodo na Kamniški obvoznici od junija do predvidoma oktobra 2018 potekale občasne popolne in delne zapore zaradi sanacije pobočja Starega gradu. Skale in podrto drevje nad obvoznico med drugim predstavljajo vedno večjo nevarnost za udeležence v cestnem prometu. Investitor sanacije je Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo.

OBČASNE POPOLNE ZAPORE SE BODO IZVAJALE V TREH FAZAH, IN SICER

OBVESTILO O OBČASNIH POPOLNIH ZAPORAH KAMNIŠKE OBVOZNICE IN POPOLNI ZAPORI MAISTROVE ULICEI. FAZA: JUNIJ 2018

II. FAZA: JULIJ in AVGUST 2018

III. FAZA: SEPTEMBER in OKTOBER 2018

OBVOZI

IZJEMA

Zaradi varnosti je v I. fazi obvoza, torej v mesecu juniju 2018, predvidena popolna zapora Maistrovega mostu za smer Kamnik–Tuhinjska dolina, in sicer v smeri Usnjarska cesta pri trgovini Spar–Trg svobode–Prešernova ulica do Glavnega trga.

OBČASNE DELNE ZAPORE

Za potrebe gradbišča in dostave materiala se bodo na Kamniški obvoznici izvajale tudi občasne delne zapore v smeri Kamnik–Tuhinjska dolina, pri čemer bo izvajalec zagotavljal fizično usmerjanje vozil.

FIZIČNO USMERJANJE

Na obvozih pričakujemo povečan promet in občasne zastoje, zato bo na kritičnih mestih potekalo fizično usmerjanje prometa ter nadzor policije.

Prav tako pričakujemo kolone tovornih vozil, avtobusov in kombijev na Kamniški obvoznici, zato bo potekalo fizično usmerjanje osebnih vozil in nadzor policije.

POPOLNA ZAPORA MAISTROVE ULICE

Prav tako obveščamo občanke in občane, da bodo na Maistrovi ulici, od pošte Kamnik do hotela Malograjski dvor, od junija do predvidoma začetka septembra 2018, potekale popolne zapore zaradi druge faze prenove Glavnega trga. Investitor sanacije je Občina Kamnik.

OBVOZI

Voznicam in voznikom se že vnaprej zahvaljujemo za strpnost in razumevanje ter vas prosimo za upoštevanje navodil usmerjevalcev prometa in policije.


DODATNA PROMETNA SIGNALIZACIJA

Zaradi prometnega režima, ki je vzpostavljen za potrebe obnove Maistrove ulice, občanke in občanke obveščamo, da je bila včeraj, 6. maja 2018, postavljena dodatna prometna signalizacija. Obvozi ostajajo nespremenjeni, torej, kot so navedeni zgoraj, dodatna prometna signalizacija pa je namenjna predvsem večji varnosti udeležencev v prometu:

Voznicam in voznikom se že vnaprej zahvaljujemo za strpnost in razumevanje ter vas prosimo za upoštevanje navodil usmerjevalcev prometa in policije.


<< Nazaj | Novice