Mali grad

OBVESTILO – Izgradnja kanalizacije Tunjice (asfaltiranje)

24.06.2015

 

Danes, v torek, 24. junija 2015, je izvajalec začel z asfaltiranjem dela od obvoza Košiše do križišča za Laniše ter na delu proti cerkvi Sv. Ane v Tunjicah, katerega začetek je bil predviden za včeraj, vendar se je zaradi dežja prestavilo.

Danes bo končana nosilna plast na obeh odsekih. Dela od četrtka, 25. junija 2015, do sobote, 27. junija 2015, na gradbišču ne bodo potekala.

V ponedeljek, 29. junija 2015, se nadaljuje z asfaltiranjem obrabno zaporne plasti na obeh odsekih. Zaradi del je predvidena za območje Laniš vse do križišča za Laniše (»Bitenc«) obvoz preko Stolnika v obe smeri, za območje Tunjic vse do križišča za Laniše (»Bitenc«) pa obvoz preko Komende v obe smeri vseskozi (tudi po končanem delavniku).

Prosimo vas, da upoštevate prometno signalizacijo. Občanom in občankam ob trasi izgradnje ter občanom ob predvidenih obvozih se iskreno zahvaljujemo za razumevanje in potrpežljivost.

Zapore vseh javnih površin zaradi izgradnje kanalizacijske in vodovodne infrastrukture so objavljene tudi v rubriki OBVESTILA.


<< Nazaj | Novice