Mali grad

Novoletno srečanje s stanovalci in njihovimi svojci v Domu starejših občanov Kamnik

29.12.2015

 

Župan Marjan Šarec se je popoldan udeležil novoletnega srečanja v Domu starejših občanov Kamnik. Naše najstarejše občanke, občani, njihovi svojci, prijatelji in zaposleni so z velikim zanimanjem prisluhnili prijetnemu programu.

Sprva smo bili priča koledniškemu pozdravu v izvedbi Jožefa Kodermana in Helene Stele. Stalni spremljevalci člani skupine Špica so nas zabavali z glasbenimi vižami, skupaj s Klemnom Kotnikom pa so dvorano napolnili še s plesom. S svojimi šaljivimi prigodami pa so smeh na obraze stanovalcev narisali člani Dramske skupine Doma starejših občanov Kamnik.  

Letošnje leto je bilo za Dom še kako pomembno, saj je slavil 40 let. A kot je povedala  direktorica Doma starejših občanov Kamnik Marija Rems v Domu niso praznovali temveč garali. V štirideset letih se je Dom starejših občanov Kamnik razvil in je prijazen do svojih stanovalcev. Tudi in predvsem zaradi njihove pomoči in razumevanja, za kar se jim je direktorica iskreno zahvalila. Tako stanovalcem kot svojcem pa v letu 2016 zaželela zdravja in medsebojnega spoštovanja ter pomoči.

Srčnim željam pa se pridružil tudi župan Marjan Šarec, ki ga stanovalci vsako leto z veseljem povabijo medse: »Večkrat bi radi, da bi se nam čim več izpolnilo. A ni vedno tako. Upam pa, da se vam in nam v letu 2016 izpolni čim več. Dragi stanovalci in drage stanovalke, želim vam predvsem zdravja, da boste premagovali vsakodnevne tegobe. Bodite med seboj povezani, udeležite se aktivnosti, pomagajte si med seboj, pojdite v družbo, saj je to največja spodbuda za življenje. Tudi vam, dragi svojci, želim vse dobro in naj vas spremlja veselje, ki nam ga lahko da le notranji mir. Veselimo se tistega kar imamo. Vedro in optimistično leto 2016 vam želim. Srečno!«

Ker brez Silvestrskega poljuba ni pravega novoletnega vzdušja, so jo stanovalci Doma starejših občanov ob kozarcu penine zapeli, pričakali tradicionalno novoletno torto in si v sproščenem vzdušju, plesu in pozitivnih misli zaželeli predvsem zdravo leto 2016.


<< Nazaj | Novice