Mali grad

Novoletno druženje Medobčinskega društva Sožitje

12.12.2015

 

V okviru Medobčinskega društva Sožitje se je v Kulturnem domu Radomlje popoldan odvijalo novoletno druženje, kjer se je zbranim pridružil tudi župan Marjan Šarec skupaj z županom Občine Komenda Stanislavom Poglajnom, s podžupanom Občine Mengeš Bogom Ropotarjem in predsednico Medobčinskega društva Sožitje dr. Tatjano Novak.

Ob tej priložnosti je preko 150 članov Medobčinskega društva Sožitje, njihovih prijateljev in sorodnikov sprva prisluhnilo članom Kulturnega društva Mlin Radomlje, ki so pripravili prijetno in poučno gledališko igro z naslovom »O miški, ki je iskala prijatelje«, avtorice Nine Mav Hrovat.

Zbrane je ob zaključku nagovorila predsednica Medobčinskega društva Sožitje dr. Tatjana Novak, ki je med drugim dejala: »Lepo, da smo se zbrali v tako lepem številu in si lahko tako ob prihajajočih decembrskih praznikih voščimo, si zaželimo veliko sreče in zdravja, predvsem pa to, da vemo, da smo lahko prijatelji. Hvala vsem, ki ste tako ali drugače pripomogli k temu, da smo uspešno izpeljali vse zadane programe in bomo tudi v prihodnje delali tako uspešno.« Pozdravom in dobrim željam ob prihajajočih praznikih sta se pridružila tudi župan Občine Komenda Stanislav Poglajen in podžupan Občine Mengeš Bogo Ropotar.

Župan Marjan Šarec je k prijetnemu druženju dodal naslednje misli: »V letu 2015 ste bili oziroma smo bili skupaj uspešni. Leto, ki prihaja, ne vemo kaj nam bo prineslo in tudi prav je tako. Če bi v naprej vedeli, kaj se bo zgodilo, verjetno ne bi imeli poguma. Verjamem, da bomo tudi naslednje leto sodelovali tako, kot smo sodelovali doslej. Leto 2016 pa preživite tako kot nosi že vaše ime, preživite ga v sožitju.«

Ker je koledarsko leto naokrog in se besede o pridnosti vseh članov Medobčinskega društva Sožitje širijo daleč naokoli, se je Dedek Mraz odločil, da jih obišče s polnim košem daril. Spomnil pa se je tudi vseh tistih, ki tako ali drugače pomagajo Društvu. Vsi so se ga iz srca razveselili in z željo, da bi v naše kraje prinesel tudi kakšno snežinko, rajali še v pozne popoldanske ure. 


<< Nazaj | Novice