Mali grad

Novoletni bazar Vrtca Antona Medveda Kamnik letos z glasbeno pravljico »Gumbek na srečo«

11.12.2018

 

Novoletni bazar Vrtca Antona Medveda Kamnik letos z glasbeno pravljico »Gumbek na srečo«Današnje pozno popoldne je staro mestno jedro Kamnika postalo center decembrskih družinskih doživetij, saj se je na Glavnem trgu, že devetič po vrsti, odvijal novoletni otroški bazar Vrtca Antona Medveda Kamnik. Zbranim se je ob tej priložnosti pridružil podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana Igor Žavbi skupaj z ravnateljico Vrtca Antona Medveda Kamnik mag. Liano Cerar.

Marljive roke delavcev Vrtca Antona Medveda Kamnik so pripravile bogato praznično tržnico, ki je ponujala paleto različnih ročno izdelanih daril. Vsak je lahko našel nekaj zase, zbrana sredstva pa bodo namenjena v Sklad vrtca.

Še posebej pestro je postalo dogajanje ob 17. uri, ko je na Glavni trg zaživel z glasbeno pravljico »Gumbek na srečo«, ki je nastala v sodelovanju z Otroškim pevskim zborom Vrtca Antona Medveda Kamnik in gledališko skupino Vrtca Antona Medveda Kamnik.

Zbrane je ob tej priložnosti z lepimi željami pozdravila ravnateljica Vrtca Antona Medveda Kamnik mag. Liana Cerar. Podžupan v začasnem opravljanju funkcije župana Igor Žavbi pa je strokovnim sodelavcem Vrtca Antona Medveda Kamnik, otrokom in staršem zaželel vse dobro v letu, ki prihaja, da bi se jim izpolnilo mnogo želja, ki jih bodo osrečevale, in bi leto 2019 prineslo veliko novih dogodivščin.

Priklicali smo enega izmed treh dobrih mož, ki nas obiskujejo v decembru, dedka Mraza, ki je skupaj s številnimi družinami celo zaplesal.


<< Nazaj | Novice