Mali grad

Novo zapadli sneg ponovno pobelil ceste v občini Kamnik

24.02.2013

 

Ekipe Komunalnega podjetja Kamnik d.d., ki v okviru koncesijske pogodbe izvaja zimsko službo na območju občine Kamnik, so ob 1.30 ure dalje začele s pluženjem in posipanjem občinski cest. V Kamniku je zapadlo do 15 cm novega snega, v višje ležečih predelih do 25 cm.

Od 4. ure zjutraj dalje, so bile vse glavne občinske in regionalne ceste normalno prevozne. Zaradi velike količine novega snega pristojne službe voznike in voznice pozivajo, da vožnjo prilagodijo voznim razmeram, da uporabljajo ustrezno zimsko opremo in upoštevajo prednost plužnih enot na terenu.

V dnevnem času bo vse razpoložljive ekipe pričele izvajati čiščenje mestnih ulic, pločnikov, parkirišč, odvozom snega itd., zato pozivamo vse udeležence v promet k potrpežljivosti. Glede na ugodne vremenske napovedi meteorologov in višje temperature opozarjamo na previdnost pri padanju snega iz streh objektov.

Nadzorne službe občine Kamnik so na terenu ugotovile, da so vse enote glede na neugodne vremenske razmere, svoje delo dobro opravile.


<< Nazaj | Novice