Mali grad

Novo v Kamniku: spletna tržnica – www.trznica-kamnik.si

20.05.2014

 

Za občane Kamnika je od maja dalje odprta spletna tržnica: www.trznica-kamnik.si. Na njej boste lahko preko spleta naročali pridelke in izdelke lokalnih ponudnikov. Prvi pridelki in izdelki so že na voljo in se stalno dopolnjujejo. Dostava izbranega se vrši ob torkih in četrtkih popoldan.

Spletna tržnica je nastala iz želje storiti nekaj za domač kraj, nastala je kot odgovor na ceneno ponudbo trgovin, ki ponujajo pridelke tujega porekla, ki imajo za seboj preveč kilometrov… Naloga tržnice je povezovati ponudnike iz Kamnika in okolice, jim omogočiti predstavitev njihovih pridelkov in izdelkov, na drugi strani pa Kamničanom predstaviti le-to ponudbo z možnostjo naročila in dostave.

Na www.trznica-kamnik.si boste torej našli lokalne pridelke in izdelke znanega proizvajalca iz naše okolice ekološke, integrirane in konvencionalne pridelave. Največkrat bo pridelek zjutraj pobran iz njive, popoldne pa je lahko na vaši mizi. S spletno tržnico želimo dati priložnost domačim proizvajalcem ponuditi njihove pridelke in izdelke, občanom Kamnika pa možnost naročila ponudbe z dodatno storitvijo dostave.

Kako se bo spletna tržnica razvijala, je odvisno predvsem od povpraševanja po ponujenih proizvodih. Res je, da so pridelki nekoliko dražji kot jih dobite v trgovinah, a potrebno je upoštevati kakovost domačih pridelkov in izdelkov, svežino brez neskončnih kilometrov in prelaganj, podpora domačemu človeku, okolici, pridelke oz. izdelke, ki jih boste naročili imajo znanega proizvajalca, udobje naročanja in dostave...

Vabimo pa tudi pridelovalce domačih dobrot, zelenjave in ostalega, da se nam pridružijo. Dodatni kanal, preko katerega lahko predstavijo svojo ponudbo, je lahko samo pozitiven. To potrjujejo tudi sodelujoči dobavitelji v spletni tržnici. Sodelovanja je oblikovano tako, da omogoča ponudnikom varnost in prilagodljivost.

Oglejte si torej stran www.trznica-kamnik.si, naročite pridelke in izdelke iz naše okolice, komentirajte pa ne FB. Vsako mnenje, predlogi so dobrodošli.

Besedilo: Roman Dobovšek


<< Nazaj | Novice