Mali grad

Novinarska konferenca ob predstavitvi dveh projektov »Odvajanje in čiščenje odpadne vode na območju Domžale - Kamnik« in »Oskrba s pitno vodo na območju Domžale - Kamnik«

14.03.2016

 

Novinarska konferenca ob predstavitvi dveh projektov »Odvajanje in čiščenje odpadne vode na območju Domžale - Kamnik« in »Oskrba s pitno vodo na območju Domžale - Kamnik«Novinarska konferenca ob predstavitvi dveh projektov »Odvajanje in čiščenje odpadne vode na območju Domžale - Kamnik« in »Oskrba s pitno vodo na območju Domžale - Kamnik«, ki ju izvajajo Občine Kamnik, Domžale, Mengeš, Trzin, Moravče, Cerklje na Gorenjskem in Komenda, se bo odvijala v sredo, 16. marca 2016, ob 9. uri v Domu kulture Kamnik (Fužine 10, 1241 Kamnik).

Župani vključenih občin bodo ob tej priložnosti predstavili oba kohezijska okoljska infrastrukturna projekta, ki sta prva iz paketa že pripravljenih projektov iz leta 2013 začela z realizacijo in izvedbo. Po dolgotrajnih postopkih so, po več kot dveh letih, prvi iz paketa "Ready to go" projektov končno tudi podpisali pogodbe o sofinanciranju s pristojnim ministrstvom.

Predstavili bodo že izvedene gradnje v skupni vrednosti več kot 20 milijonov evrov, ki so jih začasno financirali zgolj z lastnimi sredstvi iz najetih kreditov in rezerv, ter načrte za njuno dokončanje. Spregovorili pa bodo tudi o pomenu in koristih, ki jih projekta prinašata za sodelujoče občine.

Vabljeni.


<< Nazaj | Novice