Mali grad

Novice iz Kamfesta

15.08.2014

 

Danes Okol Kamnika na Kamfest

KUD Kufr, Študentski klub Kamnik, Rod bistriških gamsov in KulKura vas danes vabijo na nepozabno urbano igro Okol Kamnika na Kamfest. Lov, ki ste ga letos aprila lahko doživeli tudi v Ljubljani, je sicer nastal na podlagi ideje Journey to the end of night, ki osvaja svet.

Igralna površina bo Kamnik, sodelujoči pa potrebujejo nekaj malega kondicije in premetenosti. Sodelujoči se lahko prijavijo kot lovilci ali tekmovalci, najboljšim pa so obljubljene lepe nagrade.

Si upate?

Jazz večer v Majolki prestavljen na nedeljo, 17. 8.

Jazz večer v Majolki s Triom Ugrin-Ftičar-Matošić je prestavljen na nedeljo, 17. 8. 2014. Ura ostaja enaka - 21.00.

Hvala za razumevanje!

Kino Kamfest privablja številne ljubitelje filmov

Kino je v okviru Kamfesta prvič zaživel lansko leto. Projekcije na gradu Zaprice si je, kljub občasnemu hladnemu vremenu ogledalo, lepo število gledalcev. Letos platno privablja ljubitelje sedme umetnosti v center mesta!

Za program Kina Kamfest in opremo (z velikim premični platnom vred) tudi letos skrbi Mestni kino Domžale. Pripravili so pet projekcij: slovensko komično uspešnico Panika, iraško dramo Bekas, ameriško komedijo Sivolasi žigolo, dramo Jimmy P., ki se sicer odvija v angleščini, produkcija pa je francoska, ter italijansko črno komedijo Zoran, moj nečak idiot. Obiski projekcij pod zvezdami so zelo dobri - za Paniko je bilo 150 stolov premalo, ostale filme (razen Zorana, ki bo na vrsti v soboto) pa je obiskalo od 50 do 120 obiskovalcev.

Kino smo sicer letos postavili na dvorišče Osnovne šole 27. julija, ki je prijazno odstopila svoj prostor zvezdam velikega platna.

Vstopnice za koncert Laibach v predprodaji le še danes in jutri

Kamfest bo svoj vrhunec doživel v soboto, 16. 8., s koncertom legendarne slovenske avantgardne skupine Laibach. Koncert bo v vsakem vremenu (no, razen v primeru orkana, tornada ali tsunamija), prvih nekaj vrst obiskovalcev bo lahko celo pod streho.

Vstopnice za koncert so v preprodaji po ceni 10 eur le še danes in jutri, na dan koncerta bodo stale 15 eur. Kupite jih lahko na TIC Kamnik, bencinskih servisih Petrol s sistemom mojekarte.si, preko spletne strani www.mojekarte.si (dobite voucher) ter preko drugih prodajnih mest mojekarte.si. Natančno prodajno mrežo najdete na tej povezavi.

Se vidimo!


<< Nazaj | Novice