Mali grad

Nova zloženka Poletje v Kamniku

31.07.2014

 

Zavod za turizem in šport v občini Kamnik je izdal še drugi del zloženke Poletje v Kamniku, kjer so na enem mestu zbrane poletne prireditve za mesec avgust in september.

Odkrijte skrite kotičke Kamnika in okolice in prisluhnite zgodbam, ki jih pripoveduje bogata zgodovina. Sprostite se v objemu zdravilnih termalnih voda ali holističnem centru zdravja. Prepustite se naravnim lepotam, ki jih v Kamniku in okolici ni malo, podajte se v gore in se sprehodite med pastirji na edinstveni Veliki planini. Kamnik z okolico se ponaša tudi z imenitno kulinarično ponudbo, združeno pod skupno znamko Okusi Kamnika. Tipične jedi iz tega okoliša so vam na voljo pri izbranih lokalnih gostinskih ponudnikih. Stopite v stik z okoljem in spoštljivo okušajte njegove sadove.

Odkrijte srednjeveško mestece v naročju Kamniško-Savinjskih Alp skupaj z lokalnim turističnim vodnikom in spoznajte njegove skrivnosti. Vsak dan do 14. septembra 2014, ob 10. uri. Dobimo se pred TIC Kamnik! Cenik: 1–5 oseb 5 evrov/osebo, 6–9 oseb 4 evre/osebo, nad 10 oseb 2 evra/osebo.

Zloženko Poletje v Kamniku si lahko ogledate tukaj, od jutri dalje, 1. 8. 2014, pa je zloženka na voljo tudi v slovenskem in angleškem jeziku, in sicer v prostorih TIC Kamnik, Glavni trg 2, ter vseh večjih turističnih točkah po Kamniku.


<< Nazaj | Novice