Mali grad

Nova tribuna v hramu kulture naše občine

17.10.2013

 

Župan Marjan Šarec je zvečer skupaj s predsednikom Kulturnega društva Priden možic in vodjem Doma kulture Kamnik Goranom Završnikom uradno otvoril novo tribuno Doma kulture Kamnik.

V mesecu juliju so se namreč v Domu kulture Kamnik pričela dela za ureditev parterja in prezračevanja dvorane. V času šolskih poletnih počitnic je bila izvedena prenova osrednje dvorane. Prenova je zajela vse strojne in elektroinštalacije ter prezračevanje, kar ni bilo dokončano v letu 2010. Postavljen pa je bil tudi nov parter, kar je bila dolgoletna želja vseh dosedanjih upravljavcev in uporabnikov Doma kulture Kamnik. Dvorana še vedno omogoča oglede predstav skoraj 230 gledalcem. Vrednost investicije je znašala približno 85.000 evrov.

Preden je polno dvorano prenovljene dvorane do solz nasmejal Lado Bizovičar s predstavo Slovenska muska od A do Ž sta župan Marjan Šarec in predsednik Kulturnega društva Priden možic ter vodja Doma kulture Kamnik Goran Završnik s kratkimi nagovori pozdravila zbrane in uradno odprla novo tribuno Doma kulture Kamnik, ki bo vsekakor služila svojemu namenu in nudila udobje ob številnih predstavah in slovesnostih, ki se odvijajo v hramu kulture naše občine. 

O predstavi Slovenska muska od A do Ž

Slovenci nimamo Leksikona slovenske glasbe. Nič hudega, Lado Bizovičar vas bo popeljal skozi abecedo od Avsenika do Žagarjeve, od popa do rocka, od fuzbal napevov do himne..., od Laibach do Molarja... katerega Molarja? Adis Molarja! 

Eden in edini, neponovljivi Lado Bizovičar se vrača na oder z izjemno zabavno glasbeno predstavo. Združil je moči z odličnimi glasbeniki in ustvaril parodijo na slovensko glasbo, ob kateri se vam bo ježila koža, usta raztegnila do ušes, mogoče pa pade tudi kaka solzica... od smeha seveda....

»Če radi poslušate slovensko glasbo, vam bo ta predstava všeč, če slovenske glasbe ne marate, vam bo ta predstava izredno všeč!" - Lado Bizovičar in glasbeniki 

 

 

 


<< Nazaj | Novice