Mali grad

Nova balvanska plezalna stena v Kamniku

06.09.2014

 

Plezalci smo bili celo poletje pridni in z veseljem vam sporočamo, da smo v Kamniku zgradili novo balvansko plezalno steno, kjer boste svoje plezalske spretnosti lahko preizkusili v sodobno opremljenem plezalnem centru na skoraj 200 kvadratnih metrih plezalne površine. Nova balvanska plezalna stena se nahaja v prostorih nekdanjega Alprema, na Usnjarski 9, v samem centru Kamnika.

Nova stena nudi tudi dodatni prostor za spremljevalne aktivnosti, kjer se boste lahko razgibali, po treningu sprostili ali pa svojo spretnost preizkusili s hojo po gurtni oziroma slacklinu.

Še posebej bo poskrbljeno za mlade, saj se septembra prične mladinska šola športnega plezanja za otroke od 4. leta starosti dalje v okviru Plezalnega kluba Kamnik. Treningi bodo prilagojeni starosti otrok, ki se bodo lahko začeli spoznavati s prvimi plezalskimi koraki že pri štirih letih. Na voljo je več terminov plezanja za posamezno starostno skupino in določene so optimalne velikosti skupin. Z vami bodo izkušeni inštruktorji in vaditelji. Prav posebno doživetje pa bodo lahko starši ponudili svojim otrokom, saj bo v plezalnem centru možno organizirati rojstnodnevne zabave.

Za vse, ki se bodo želeli preizkusiti v športnem plezanju, bodo organizirani tečaji športnega plezanja za začetnike. Prav tako bodo na voljo nadaljevalni tečaji  športnega plezanja, plezalni tabori, vodeni plezalni izleti, rekreacija ter vodena rekreacija športnega plezanja za odrasle. Športno plezanje bo  potekalo v organizaciji in pod nadzorom dolgoletnih izkušenih športnih plezalcev.

Več informacij je na voljo na elektronskem naslovu info@plezalniklubkamnik.si.

Vir: Kamniške novice


<< Nazaj | Novice