Mali grad

Nov delovni čas v Termah Snovik

13.08.2020

 

Nov delovni čas v Termah Snovik Iz Term Snovik vse ljubitelje termalnih doživetij obveščajo, da od vključno petka, 14. avgusta 2020, velja nov delovni čas notranjih termalnih bazenov. Obiskovalcem bodo tako na voljo dodatne ure sproščanja in plavanja v termalni vodi. Zjutraj odpirajo uro prej, vsak dan ob 8. uri, zvečer podaljšujejo za dodatno uro do 21. ure. Nespremenjeno ob sredah, petkih in sobotah poteka nočno kopanje do 22. ure.

Odpiralni čas notranjih termalnih bazenov:

Odpiralni čas zunanjih bazenov ostaja nespremenjen, vsak dan od 9. do 20. ure.

Prav tako se spremeni delovni čas restavracije Potočka. Odpira se ob 7. uri zjutraj, ko že lahko popijete svojo prvo kavo ali čaj. Restavracija je odprta vsak dan do 22. ure, v petek in soboto do 23. ure. Kuhinja dela vsak dan do 21. oz. 22. ure, kasneje, zadnjo uro pred zaprtjem, pa vam z veseljem pripravijo manjši hitri prigrizek.

Odpiralni čas kavarne in restavracije Potočka:

Nov delovni čas tako za notranje bazene kot za restavracijo velja do preklica.

Vabljeni v prijetno neokrnjeno naravo Tuhinjske doline, kjer skrbijo, da bo vaš obisk brezskrben in varen, zato ne pozabite na obvezno obrazno masko, eko svet termalnih užitkov obiščite le, če ste zdravi in ne kažete znakov morebitne okužbe, spremljajte pa tudi vsa ostala navodila in ukrepe v kompleksu, ki jih izvajajo skladno z ukrepi NIJZ.

Zaradi omejenega vstopa v notranje in zunanje termalne bazene je možen nakup le 2-urnih in 4-urnih vstopnic za kopanje, ne pa tudi celodnevnih vstopnic. Priporočajo vam, da pred odhodom od doma pokličete našo telefonsko številko 01 83 44 100 in preverite zasedenost na bazenu. Naj bo vaša izkušnja vašega obiska kar se da raznolika, zato vas vabijo, da poleg termalnih užitkov spoznate in preizkusite tudi Kneippovo bosonogo pot in izkoristite številne pohodne in kolesarske poti v bližini Term ter potešite lakoto z odlično gostinsko ponudbo restavracije Potočka.

Spremljajte  spletno stran www.terme-snovik.si ali družbene medije Term za vse aktualne informacije.

Besedilo in fotografije: Terme Snovik – Kamnik d. o. o.


<< Nazaj | Novice