Mali grad

Nedeljsko neurje v občini Kamnik

01.07.2014

 

Ob 22.45 uri so bili gasilci PGD Kamnik in PGD Šmarca obveščeni o poplavljanju gospodarskega objekta na Korenovi poti v občini Kamnik. Na mesto dogodka je odšlo 12 gasilcev (5 iz PGD Kamnik in 7 iz PGD Šmarca) z dvema gasilskima voziloma, ki so na kraju ugotovili, da je prišlo do manjšega zamakanja vode s strehe objekta. Ugotovljeno je bilo, da ne gre za poškodbo zaradi neurja, ampak starejšo poškodbo ostrešja, ki jo mora sanirati ustrezno gradbeno podjetje. Prijavitelju so nudili pomoč pri premiku občutljivih strojev s področja zamakanja na varno območje. Intervencija je trajala 45 minut.

Ob vračanju v gasilski dom so gasilci PGD Šmarca ugotovili, da so odprta vhodna vrata trgovine v Šmarci. Do prihoda patrulje policije so kraj zavarovali.

Ob 23.09 uri so bili gasilci PGD Kamnik obveščeni o podrtem drevesu na magistralni cesti Kamnik - Ločica pri kamniškem letnem bazenu. Posredovali so 4 gasilci z enim vozilom. Drevo so razžagali in omogočili nemoten pretok prometa. Intervencija je trajala pol ure.

Vir: PGD Kamnik
Fotografije: PGD Šmarca


<< Nazaj | Novice