Mali grad

Ne zamudite 8. Veronikinega teka

18.09.2016

 

V soboto, 8. oktobra 2016, bodo Kamnik zavzeli tekači, saj se pripravlja 8. Veronikin tek po ulicah srednjeveškega mesteca. Pod organizacijo tega tekaškega praznika se je podpisal Zavod za turizem in šport v občini Kamnik, ki bo v samem središču mesta poskrbel za športni program. Trasa je dolga 8.000 metrov, start in cilj sta na Glavnem trgu, tekači pa v štirih krogih obidejo Šutno, Kolodvorsko ulico, Šlakarjevo pot, Žale in se preko Medvedove ulice vračajo na Glavni trg.

Proga je v celoti asfaltirana, na njej pa je približno 100 metrov vzpona in 200 metrov spusta. Tudi letos bodo vključeni kamniški osnovnošolci in srednješolci, ki se bodo v sklopu Veronikinega teka pomerili za naslov občinskih prvakinj/prvakov. Za njih je startnina brezplačna, za vse ostale tekmovalce, ki se prijavijo na tek do vključno četrtka, 6. oktobra 2016, startnina znaša 10 evrov, na dan tekmovanja pa 15 evrov. 8. Veronikin tek in s tem odprto prvenstvo občine Kamnik v uličnem teku, serija Gorenjska, moj planet se bo pričel ob 9.30 uri na Glavnem trgu v Kamniku.

Razpis


KATEGORIJE IN RAZDALJE

UČENCI IN UČENKE:                                       

DIJAKI IN DIJAKINJE:

MOŠKI IN ŽENSKE:


PREDVIDENA ČASOVNICA PRIREDITVE

Podelitev priznanj za mlajše kategorije med tekmovanjem, za starejše po zaključku tekmovanja                       


PRIJAVE

Predprijave so možne prek spletne aplikacije Prijavim.se ali na TIC-u Kamnik (vsak dan od 9. do 16. ure) do vključno četrtka, 6. 10. 2016. Večje skupine ali klubi za skupinsko prijavo pišite na franci.kramar@kamnik-tourism.si.

Prijave pa so možne tudi na dan tekmovanja od 9. do 16. ure na prijavni službi, vendar je startnina višja.


STARTNINA

Cicibani, učenci in dijaki: brezplačno

Ostali tekmovalci: 10 EUR (na dan tekmovanja 15 EUR)

Startnina se lahko poravna na dan tekmovanja ali vsak dan med 9. in 6. uro na prijavni službi – blagajni TIC Kamnik v neposredni bližini štarta.


<< Nazaj | Novice