Mali grad

Natečaj za najboljši izdelek pod sloganom »Časovna kapsula - sporočilo za 21. stoletje« - projekt STIMULART

25.02.2021

 

Natečaj za najboljši izdelek pod sloganom »Časovna kapsula - sporočilo za 21. stoletje« - projekt STIMULARTObčina Kamnik vabi posameznike med 17. in 100. letom starosti ter majhna podjetja k sodelovanju v »Natečaju za najboljši izdelek pod sloganom Časovna kapsula - sporočilo za 21. stoletje«, ki poteka v okviru projekta STIMULART. 

Namen natečaja je spodbuditi inovativne pobude, ki bi lokalno dediščino pretvorile v ustvarjalne in tržne izdelke. Sodelujoči morajo tako izdelati oziroma oblikovati izdelek, ki je lahko funkcionalen predmet ali dekoracija za dom. Izdelek mora biti ustvarjen na podlagi zgodovinske in/ali industrijske dediščine Kamnika, vendar tako, da ustreza potrebam trga in potrošnikov v 21. stoletju. Interpretacija izdelka pa mora kreativno (estetika, uporaba materialov, skrito sporočilo) odražati, kaj mesto Kamnik pomeni za sodelujoče.

Rok za prijavo: 31. 3. 2021.

Več informacij o natečaju najdete TUKAJ.

Pripravljene izdelke lahko do roka prijave oddate na Občino Kamnik strokovni sodelavki Maji Poravne (maja.poravne@kamnik.si ali 01/8318-223).

Vljudno vabljeni k sodelovanju.


<< Nazaj | Novice