Mali grad

Natečaj za mlade rock skupine za Festival Rock Vizije 2016

20.01.2016

 

Natečaj za mlade rock skupine za Festival Rock Vizije 2016Mladinski center Kotlovnica v sodelovanju z Javnim skladom Republike Slovenije za kulturne dejavnosti vabimo mlade rock skupine, da se prijavijo na Festival Rock Vizije, regijski dogodek, ki se bo odvijal v petek,19. februarja 2016, v Mladinskem centru Kotlovnica v Kamniku.

Namen festivala je prikazati in nagraditi najbolj kakovostne mladinske rock skupine in s tem vzpodbuditi razvoj in kakovostno rast.

RockVIZIJE so namenjene mladinskim rock skupinam in posameznikom, ki delujejo samostojno ali v okviru šole, kulturnih zavodov in kulturnih društev iz Slovenije in zamejstva. Starost nastopajočih praviloma ne sme biti pod 12 let in ne sme presegati 26 let. 

Strokovna žirija Festivala mladinskih skupin Vizije na zaključnem festivalu (od 20. do 22. maja 2016) lahko podeli nagrade - Vizionarje v obliki plaket v naslednjih kategorijah: 

  • rock vizionar za najboljšo mladinsko rock skupino,
  • rock vizionar za najbolj inovativen pristop,
  • do dva rock vizionarja kot posebno priznanje žirije.

Skupini dobitnici rock vizionarja za najboljšo mladinsko rock skupino bo Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti omogočil snemanje videospota.

Prijave do torka, 9. februarja 2016.

PRIJAVNICA

Vabljeni vsi mladi ustvarjalci!

Besedilo in fotografija: MC Kotlovnica


<< Nazaj | Novice