Mali grad

Natečaj za inovativno storitveno izkušnjo pod sloganom Spreminjanje povprečnih vsakodnevnih storitev v kreativne potrošniške izkušnje

12.01.2022

 

Natečaj za inovativno storitveno izkušnjo pod sloganom Spreminjanje povprečnih vsakodnevnih storitev v kreativne potrošniške izkušnjeObčina Kamnik je včeraj, 11. januarja 2022, objavila javno povabilo k sodelovanju v Natečaju za inovativno storitveno izkušnjo pod sloganom Spreminjanje povprečnih vsakodnevnih storitev v kreativne potrošniške izkušnje, ki ga izvaja v okviru projekta StimulArt.

Natečaj je namenjen vsem kulturnikom, ustvarjalcem, podjetnikom in drugim, ki jih je pandemija COVID-19 pripravila do tega, da so morali svojo dejavnost nadgraditi, predrugačiti oz. jo na kakršen koli kreativen način spremeniti in s tem novo realnost narediti bolj privlačno za svoje uporabnike.

Če ste torej v obdobju med marcem 2020 in decembrom 2021 kreativno nadgradili svojo storitev ali produkte, vas vabimo, da svojo izkušnjo delite z nami. Za sodelovanje na natečaju je potrebno izpolniti priložen obrazec (Priloga 1) in ga najkasneje do 26. 1. 2022 poslati na naslov maja.steiner@kamnik.si oziroma ga prinesti v projektno pisarno Občine Kamnik.

Komisija štirih članov bo pregledala prejete dokumente, med katerimi bo izbrala zmagovalca. Ta bo prejel simbolično nagrado in sodeloval v izboru za zmagovalca natečaja StimulArt Award na ravni projektnega partnerstva.

Več informacij o natečaju ter prijavni obrazec pridobite TUKAJ. Za dodatne informacije pa smo vam na voljo tudi na: maja.steiner@kamnik.si.


<< Nazaj | Novice