Mali grad

Naročanje na cepljenje proti COVID-19 za osebe, starejše od 70 let

08.04.2021

 

Naročanja na cepljenje proti COVID-19 za osebe, starejše od 70 letZ Zdravstvenega doma dr. Julija Polca Kamnik so nas obvestili, da so v cepilnem centru zaključili cepljenje zainteresiranih starejših od 70 let. Pozivajo pa vse občanke in občane, starejše od 70 let, ki se za cepljenje še niso odločili, da se lahko naročijo na cepljenje preko spletnega obrazca ali pri osebnem zdravniku. Hkrati pozivajo vse starejše od 70 let, ki so se na cepljenje že prijavili, pa niso bili vabljeni, naj kontaktirajo osebnega zdravnika ter pri tem preverijo njihovo prijavo in kontaktne podatke.

Sistem naročanja na cepljenje

Cepljenje proti COVID-19 za občanke in občane Kamnika ter Komende oziroma občane, ki imajo izbranega osebnega zdravnika v kamniškem zdravstvenem domu, poteka centralizirano na cepilnem mestu v Zdravstvenem domu dr. Julija Polca Kamnik.

Sistem naročanja na cepljenje je omogočen s pomočjo spletnega obrazca. Pri naročanju (kdaj kdo pride na vrsto) upoštevamo prednostne kriterije za cepljenje, ki sta jih določila NIJZ in Ministrstvo za zdravje. Občanke in občani, ki se bodo prijavili preko spletnega obrazca, bodo pravočasno obveščeni o datumu cepljenja z SMS sporočilom. 

Da bomo lahko zagotovili čim bolj tekoč sprejem in obravnavo prijav na cepljenje proti COVID-19, paciente vljudno naprošamo, da prijave oddate preko spletnega obrazca TUKAJ. Registracija je enostavna in registrirati se je potrebno zgolj enkrat. Prosimo, da ste izredno pozorni, da vpišete pravilno številko mobilnega telefona.

Za občane, ki niso vešči uporabe spleta, je izjemoma možno naročanje po telefonu 01/831 86 16, in sicer:

POZOR

Če ste bili vabljeni na cepljenje in se ga iz kateregakoli razloga ne boste udeležili, vljudno prosim da se obvezno odjavite, in sicer na elektronski naslov odjava.cepljenja@zdkamnik.si.

Besedilo: Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik


<< Nazaj | Novice