Mali grad

Najmlajši plavalci Plavalnega kluba Kamnik uspešno zaključili sezono

28.07.2015

 

Plavalci Plavalnega kluba Kamnik so v kategoriji mlajših dečkov in deklic na državnem prvenstvu v Ravnah na Koroškem, ki je potekalo pretekli vikend, 25. in 26. julija, uspešno zaključili plavalno sezono.

Ekipa najmlajših kamniških plavalcev v postavi Marja Maček Sitar, Maša Mikuš, Hana Perko, Nik Peterlin, Jakob Prebil,  Bor Slana, Gašper Stele, Jaka Varga in Taja Vejnovič, so s hitrimi zamahi izboljšali svoje osebne rekorde, najboljši rezultat pa je dosegla Marja Maček Sitar z uvrstitvijo na 4. mesto v disciplini 50 metrov prosto. Dekleta si zaslužijo še posebno pohvalo, saj so se s seštevkom točk zavihtela na 8. mesto med 24 sodelujočimi klubi, v štafetah na 4x50 metrov prosto in 4x50 metrov mešano pa so si obakrat priborila 5. mesto. Pohvala gre tudi mlademu fantovskemu delu ekipe, ki so odlično zastopali barve domačega kluba in se pomerili tudi z do 3 leta starejšimi plavalci.

Plavalcem in trenerjema Gaji Lorenci in Alešu Kuharju čestitamo za dobro opravljeno delo in jim želimo prijetne počitnice!

Vir: Plavalni klub Kamnik


<< Nazaj | Novice