Mali grad

Najava javnega poziva LAS Srce Slovenije za leto 2011

04.11.2010

 

Lokalna akcijska skupina Srce Slovenije najavlja odprtje javnega poziva za izbor in sofinanciranje projektnih predlogov za izvajanje razvojne strategije LAS za leto 2011. Prijavijo se lahko posamezniki, podjetja, društva in ostali upravičenci navedeni v javnem pozivu. Projekti se morajo izvajati na območju občin Litija, Šmartno pri Litiji, Lukovica, Dol pri Ljubljani in Kamnik (izključeno je območje mesta Kamnik).

V okviru poziva so podprti projekti, ki podpirajo izboljšanje kakovosti življenja na podeželju, pridelavo in predelavo ter trženje lokalnih kmetijskih proizvodov, spodbujanje okolju prijaznega kmetovanja,  medsebojno povezovanje, izobraževanje na podeželju in spodbujanje podjetništva na podeželju.

V prejšnjih dveh letih je bilo z naslova teh sredstev izvedenih veliko zanimivih, predvsem manjših projektov, opise katerih si lahko ogledate na spletni strani www.razvoj.si/las, kjer je objavljen tudi osnutek javnega poziva in razpisna dokumentacija. Dokončna verzija razpisne dokumentacije bo objavljena po potrditvi s strani Razvojnega sveta LAS »Srce Slovenije«. Rok za oddajo projektnih predlogov je 22. november 2010 do 12. ure.


<< Nazaj | Novice