Mali grad

Nagrajeni najboljši plavalci Plavalnega kluba Kamnik

22.12.2015

 

Kot je v uvodnih besedah poudaril predsednik kluba Sandi Uršič, je povečanje števila članov dokaz uspešnega dela v Plavalnem klubu Kamnik in polna dvorana zavoda CIRIUS, zadovoljnih otrok in staršev, je bila le še potrditev teh besed.

O težkih pogojih dela smo že pisali, a kljub temu so nas naši plavalci v letošnjem letu razveseljevali z dobrimi rezultati. Tako je bilo sobotno druženje priložnost, da plavalce nagradimo za njihov trud, njihovim staršem pa izrečemo iskreno zahvalo za podporo.

Najprej so se diplom za sodelovanje na sredinem 5. Medvedkovem tekmovanju razveselili plavalci Plavalne šole (predtekmovalni program za predšolske in šolske otroke). Njihovo veselje je bilo še večje, ko jih je z igračami podjetja Elform obdaril tudi dedek Mraz, ki je slišal dober glas o pridnih otrocih našega kluba in je z dobrimi željami ter polnim košem daril prihitel med nas. Skupaj z nami je užival v simpatičnih predstavitvah štirih tekmovalnih selekcij, ki nikogar niso pustile ravnodušnega.

Vidno presenečena je bila tudi osmerica plavalcev našega kluba, ki so se s svojimi dosežki v letu 2015 najbolj izkazali (po FINA točkah v 50 m bazenih), saj nagrade niso pričakovali. Njihove odlike pa niso le hitri zavesljaji v vodi, ampak so s svojim pozitivnim odnosom do plavalnega športa in do klubskih prijateljev tudi vzor ostalim plavalcem.

Naziv Plavalec leta 2015 Plavalnega kluba Kamnik so prejeli:

Besedilo: Helena Končar, Plavalni klub Kamnik
Fotografije: Marko Pintar


<< Nazaj | Novice