Mali grad

Na potep? Nič lažjega! Prihaja Kamnik bus.

14.08.2012

 

Občina Kamnik in Zavod za turizem in šport v občini Kamnik skupaj s podjetjem Kam-Bus, d.d. konec avgusta uvajata nov mestno – turistični avtobus Kamnik bus.

Na potep? Nič lažjega! Kamnik bus. Občina Kamnik in Zavod za turizem in šport v občini Kamnik skupaj s podjetjem Kam-Bus, d.d. konec avgusta uvajata nov mestno – turistični avtobus Kamnik bus. Občanom, obiskovalcem, turistom, skratka vsem uporabnikom javnega prevoza želimo omogočiti čim boljše povezave, manj čakanja in več užitka. S Kamnik busom s 25 sedeži in 7 stojišči se boste lahko peljali od ponedeljka, 27. avgusta 2012 dalje.

Na potep? V naravo, planine? Nič lažjega! Kamnik bus. Zakaj bi iskali parkirno mesto, če se lahko s Kamnik busom za ceno 1 evra odpravite po nakupih, na potep, v naravo, planine? Trasa Kamnik busa bo potekala od Qlandie, preko Zdravilnega gaja Tunjice, Kamniške Bistrice in Term Snovik. Vse dni v tednu, tudi ob praznikih.

Več o projektu Kamnik bus boste lahko v prihodnjem tednu prebrali na občinski spletni strani www.kamnik.si, spletni strani Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik www.kamnik-tourism.si ter na spletni strani Kam-bus, d.d. www.kam-bus.si.


<< Nazaj | Novice