Mali grad

Na mladih svet stoji

23.03.2016

 

Popoldan se je podžupan Matej Slapar v imenu Občine Kamnik udeležil prireditve Na mladih svet stoji, ki so jo pripravili na Osnovni šoli Marije Vere.

Na mladih svet stoji

Ob občinskem prazniku, prazniku vseh žena in materinskem dnevu so se tudi letos združili in pripravili čudovito kulturno prireditev, kjer so nastopali mladi ter nam pokazali svojo voljo do življenja in smeh, ki ga odrasli včasih kar malce pozabimo.

Ob točkah, polnih plesa, petja in otroškega veselja, smo se nalezli otroške igrivosti in radoživosti. Učenke in učenci šole pa so nam s svojo energijo pričarali pravo pomladno vzdušje.

Ob tej priložnosti je zbrane nagovorila ravnateljica Osnovne šole Marije Vere Violeta Vodlan in med drugim dejala: »Mesec marec je prav poseben mesec za Kamničanke in Kamničane. V tem mesecu praznujemo občinski praznik. Spomnimo se na to, da je v Kamniku veliko lepega in toplega. Včasih, ko po televiziji spremljam svetovno dogajanje, sem žalostna, ko vidim, kako krut je ta svet. Po drugi strani pa sem vesela, da živim tukaj, v Sloveniji. Da lahko naši otroci v miru hodijo v šolo. Že dolga leta sem ravnateljica in videla sem mnoge generacije učencev, kako so dozorevale in odraščale. Ponosna sem na svoje delo in na delo celotnega kolektiva naše šole.«

Podžupan Matej Slapar pa je v imenu Občine Kamnik dejal: »Hvala, da ste pripravili ta dogodek, s katerim bomo vstopili v pomlad. V tem letnem času se vse prebuja in vse začenja cveteti. Tudi vi mladi se prebujate. Današnjo prireditev ste poimenovali Na mladih svet stoji. Da bo temu tako, ste odgovorni vi mladi. Človek, oborožen z znanjem, je nepremagljiv. Zato otroci, učite se in veselo pomlad vam želim. Ob prihajajočem materinskem dnevu pa vsem materam iskrene čestitke.«


<< Nazaj | Novice