Mali grad

Na krompirjeve počitnice? Nič lažjega! Kamnik bus

27.10.2012

 

Občina Kamnik, Zavod za turizem in šport v občini Kamnik ter Kam-bus d.d. vas za krompirjeve počitnice vabijo na potep s Kamnik busom. Omogočili vam bomo brezplačno vožnjo s Kamnik busom, ki bo mogoča od sobote, 27. oktobra do nedelje, 4. novembra 2012. Vsak dan vam bo naša ekipa ob nenapovedani uri na avtobusu razdelila jesenske dobrote. Voznik avtobusa vam bo ponudil kupon, s katerim boste na destinaciji vašega izbora,  prejeli 10 odstotni popust na določene storitve, v Qlandiji pa kapučino za 1 evro. Potepuške krompirjeve počitnice so omogočili: Velika planina, Terme Snovik, Naravni zdravilni gaj Tunjice, Hotel Malograjski dvor, Medobčinski muzej Kamnik ter Qlandia.

Podrobnejše informacije so na voljo na spletni strani Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik www.kamnik-tourism.si ter na spletni strani Občine Kamnik www.kamnik.si.

Preživite letošnje krompirjeve počitnice v Kamniku ter se z mestno turističnim avtobusom Kamnik bus brezplačno odpeljite do vaših najljubših turističnih destinacij! Turistični ponudniki Kamnika so se združili in vsem občanom ter obiskovalcem nudijo 10 odstotni popust na specificirane storitve v njihovi ponudbi, če se k njim pripeljete s Kamnik busom in kot dokazilo predložite kupon, ki vam ga bo za vsako vožnjo s Kamnik busom predložil voznik avtobusa. Kupon velja za enkraten nakup (in za eno osebo), popusti pri posameznem ponudniku se med seboj ne seštevajo. Ponudba velja od sobote, 27. oktobra do nedelje, 4. novembra 2012.

Izbirate lahko med:

* Pogoji za koriščenje popustov bodo objavljeni na spletni strani Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik www.kamnik-tourism.si

ŠE NEKAJ INFORMACIJ O KAMNIK BUSU

»Na potep? Nič Lažjega! Kamnik bus« je geslo, ki ste ga lahko videvali od konca avgusta 2012 na manjšem avtobusu, ki kroži po občini Kamnik. Glavni cilj projekta Kamnik bus je omogočiti občanom ter vsem obiskovalcem Kamnika lažji dostop do ključnih turističnih destinacij v Kamniku, šolarjem pa lažji in cenejši prevoz do šol.

Mestno turistični avtobus ali krajše Kamnik bus, se je po dobrem mesecu in pol izkazal za dobro sprejet projekt, odzivi so nad pričakovanji. Kamnik bus omogoča lažje potovanje vsem obiskovalcem Kamnika, ki si občino želijo ogledati z javnim prevozom. Turistični avtobus vam omogoča, da se katerikoli dan v tednu lahko za ceno 1 evra odpravite na termalno razvajanje v Terme Snovik, na oddih v neokrnjeno naravo doline Kamniške Bistrice, lahko pa se zapeljete na sprostitev ter krepitev fizičnega in energijskega telesa v Naravni zdravilni gaj v Tunjicah ali pa se preprosto odločite za nakupovanje ter se odpravite do nakupovalnega središča Qlandia v Kamniku.

Ker pa se zelo hitro bližajo krompirjeve počitnice, pa je to lahko priložnost za vse tiste, ki se z Kamnik busom še niste zapeljali in si z družino želite kratkega ali daljšega oddiha v eni izmed lepot občine Kamnik.

Vozni red Kamnik busa je dostopen na spletnih straneh Občine Kamnik www.kamnik.si, Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik www.kamnik-tourism.si ter na spletni strani Kam-bus, d.d. www.kam-bus.si. Na Avtobusni postaji Kamnik pa je vozni red vseh prog ter aktualni vozni red na ogled tudi preko informacijskega zaslona.

Za dodatne informacije pokličite Zavod za turizem in šport v občini Kamnik, kontaktna oseba Branka Jovanović, telefon: 01 8318 250.


<< Nazaj | Novice