Mali grad

Na krompirjeve počitnice? Nič lažjega! Kamnik bus

25.10.2013

 

Občina Kamnik, Zavod za turizem in šport v občini Kamnik, Kam-bus d.d. in vodilni turistični ponudniki v občini Kamnik vas vabijo, da krompirjeve počitnice preživite v Kamniku in se na potep odpravite s Kamnik busom.

Na brezplačno vožnjo z mestno-turističnim avtobusom se lahko odpravite vsak dan od sobote, 26. oktobra, do nedelje, 3. novembra 2013. Vsak dan vam bo naša ekipa ob nenapovedani uri na avtobusu postregla jesenske dobrote, ki bodo vključevale tudi izbrane kamniške jedi iz projekta Okusi Kamnika. Voznik avtobusa vam bo ponudil kupon, s katerim boste na destinaciji vašega izbora,  prejeli 10 odstotni popust na določene storitve, v Qlandiji kapučino za 1 evro ter v Domu v Kamniški Bistrici brezplačno kavo ali čaj. Potepuške krompirjeve počitnice so omogočili Velika planina, Terme Snovik, Arboretum Volčji Potok, Naravni zdravilni gaj Tunjice, Hotel Malograjski dvor, Medobčinski muzej Kamnik, Turistično društvo Kamniška Bistrica in Qlandia.

Podrobnejše informacije so na voljo na spletni strani Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik www.kamnik-tourism.si ter na spletni strani Občine Kamnik www.kamnik.si.

Preživite letošnje krompirjeve počitnice v Kamniku ter se z mestno turističnim avtobusom Kamnik bus brezplačno odpeljite do vaših najljubših turističnih destinacij! Turistični ponudniki Kamnika so se združili in vsem občanom ter obiskovalcem nudijo 10 odstotni popust na specificirane storitve v njihovi ponudbi, če se k njim pripeljete s Kamnik busom in kot dokazilo predložite kupon, ki vam ga bo za vsako vožnjo s Kamnik busom predložil voznik avtobusa. Kupon velja za enkraten nakup (in za eno osebo), popusti pri posameznem ponudniku se med seboj ne seštevajo. Ponudba velja od sobote, 26. oktobra, do nedelje, 3. novembra 2013.

Izbirate lahko med:

Vozni red Kamnik busa je dostopen na spletnih straneh Zavoda za turizem in šport v občini Kamnik www.kamnik-tourism.si, Občine Kamnik www.kamnik.si ter na spletni strani Kam-bus, d.d. www.kam-bus.si. Na Avtobusni postaji Kamnik pa je vozni red vseh prog ter aktualni vozni red na ogled tudi preko informacijskega zaslona.

V času krompirjevih počitnic pa bo zadnjo soboto v mesecu, 26. oktobra 2013, od 8. do 13. ure na Glavnem trgu potekala že druga tržnica OKUSI KAMNIKAPODEŽELJE. Lokalni pridelovalci, ki proizvajajo domače ali ekološke izdelke, vam bodo z veseljem ponudili kvalitetne domače izdelke in dobrote.

 


<< Nazaj | Novice